Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wyczekany ale ty zgrabna jestes z tym brzuszkiem! Nawet uda szczupłe wow! Ciemna kreche mam ale nie kazda ma napewno to jakos hormony podobno tak działają.
Gorgusia Ty to laska jesteś! nigdzie dodatkowych kg tylko brzuszek wyskoczył! śliczny i widzę obrączka na palec jeszcze wchodzi. ja swojej to już z pół roku nie noszę :-(
Angie 115 cm dzis, wiec jeszcze rosnie, nie wiem jak waga.
Ale macie malutkie pileczki, szok :-) no I zgrabne jestescie, Widac nie ma zbednych kg I chyba nawet opuchniec ;-)
Fiufiu opadlll ,ale w dalsztm ciagu wydaje sie byc wygodny i trzymam by mala posiedziala tam jeszcze :-)
Lilith ale fajne ujecie tak to wydaje sie byc meegaa
Wyczekany -dolanczam do dziewczyn z opinia ze natura Cie super oszczedza !!!!!super figurka i mala pileczka -rewelacja!!!!
Doszlam do zdjec Gorgusi ,a tam tak samo :-/ tylko pileczka i nawet piercionki jeszcze na palcach !!!!u mnie to paluchy tak spuchly ze nawet do polowy nie wsadze :-(
Slicznie!!!!!!!!
Z chudzinami cholera niegadam bo zazdrosna jestem. Ja na dzien dzisiejszy 13 kg do przodu 109 cm brzusia. No i na konie ja z wczoraj.
Hmm nidyrydy fotki wrzucić. Musze na kompa isc.