Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fiuufiuu oj idzie brzuszek do dołu, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać.:-)
Lilith szok, ale ogromny brzuszek, fajny pomysł na zdjęcie. Ja swój tylko fotografuje na wprost lub z boku, ale może warto zobaczyć jak to wygląda od dołu.:-)
Wyczekany, gorgusia piękne, zgrabne brzuszki i jeszcze jakie figurki:-)
Oglądam i oglądam te moje zaległości w tych zdjęciach i następna laska sylwia_k pokazała małą śliczną piłeczkę.
Anna ja też z tych brzuchatych, dupiatych, bezobrączkowych itd. i też zazdrość mnie ściska, bo ja niby też z tych drobnych (byłam), ale szkoda, że nie widać +12.
Następny szczuplaczek
Oj dziewczyny..wg tego co mi gin zapisuje do wagi to ja mam już +16 także raczej przoduje z wagą na plusie, więc nie martwcie się ) pocieszam się jedynie, że pierwsze dwie wagi były podawane przeze mnie, a ja ważyłam się rano przed jedzeniem. Za to u niego wizyty koło 19 i zazwyczaj jestem po jedzeniu, więc i waga inna
Ja zrobiłam dzisiaj zdjęcie, ale raczej chyba mi nic nie opada (oprócz biustu ) albo ja tego nie widzę
U Ciebie to widać mega wysportowaną sylwetkę aż brzuszek tak ładnie się odznacza
Ja rozstępy mam na biodrach i pupie póki co, ale to od wielu lat. Nawet nie wiem kiedy dokładnie się pojawiły, chyba gdzieś w podstawówce na brzuchu i piersiach póki co nie ma, ale że mam do nich skłonności to wewnętrznie liczę się z tym, że mogą się pojawić