Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny macie sliczne okraglutkie brzuszki.Ja mam duzy ale nietaki sliczny jak wasze
Przejrzalam i doczytalam sie o trolowanie.
WIecie co ja tez kiedys zostalam na wizarzu o to posadzona.Owszem bylam zarejsrtowana na wizarzu ale zerkalam i zadko cos pisalam a ze z kompa kozystalam w pracy to sie do igralam.Niedosc ze praowalam z jedyna polka w magazynie to jeszcze jakas wredna suka co sobie jaja porobila takie ze wogole szok.I powiedzcie mi jak i kiedy ona w pracy to robila.Niedosc ze zalogowala sie na mnie to zalozyla swoje konto i doszlo do tego ze ja mam dwa konta i troloje oszukoje i wogole.Wrzucala moje fotki z kompa.
Niewiem czy glupota ludzka niezna granic czy co??Szkoda ze tak sie dzieje.
Wy się martwicie, że macie za małe brzuchy? Jak ja wam zazdroszczę ich wielkości! Chociaż nie chcę zapeszyć, bo od przedwczoraj coś coś zaczęło się dziać.
Może w weekend zrobię zdjęcie wieczorem jak się najem to też będę mogła coś wrzucić
Troszkę mi tam rośnie, no i w końcu zaczęłam coś przybierać na wadze - w drugim miesiącu schudłam 3 kilo i na razie 1 powrócił