Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja po pierwszej ciazy mialam bardzo obwisly brzuch i przez zerwane miesnie niemoglam go splaszczyc i teraz jest taki duzy ale spod spodu widac ze wisi troche "troche duzzo"
Dziewczyny wy już wyglądacie na ciężarne :-). U mnie w pracy dalej 3/4 osób nie wie a te które wiedzą kazały mi stawać bokiem i chyba obstawiają urojoną.
Kami ty masz super okrągły brzuszek takie ładniutko wyglądają.
Katushka ty też masz raczej taki malutki i ciążówki to wyglądają jeszcze na zupełnie zbędne
anna bardzo ładny brzuszek i trochę wiem o czym mówisz z tymi mięśniami bo mi po cięciu też jak siadam tworzy się większa fałdka niż przed porodem. Więc znam ten ból. Ale po drugim dziecku obiecałam sobie robić brzuszki, regularnie w sumie nie tylko po to żeby podreperować wizualny stan brzucha ale też dla kręgosłupa. Nie wiem co mi z tego wyjdzie ale może się uda.