Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A tak sie wczoraj wiercil nasz maluszek,z calego filmiku wybralam te dosc widoczne.Mam nadzieje ze nietylko dla mnie
[video=youtube;qsGjipByGMc]https://www.youtube.com/watch?v=qsGjipByGMc&feature=youtu.be[/video]
dziewczyny spokojnie tak takie silne odczuwam dopiero od tygodnia i to nie codziennie.Wczoraj z rana cos mu odwalilo i godzine szalal Ale jak pisalam wyzej z calego filmiku gdzie jest sporo takich to te tak dosc wyraznie widac na inne trzeba sie przypatrywac czy to napewno ruch
Anna super , ja nadal czekam na ruchy, niby wyczuwam jakieś smyranie ale takie delikatne, że nie wiem czy sobie nie ubzdurałam. 4.04 mam kolejną wizytę u mojej ginki zobaczymy co powie:-)
ANNA super :-) u nas to samo! albo wypnie się, że wychodzi mi gula
mój G. strasznie się cieszy bo potrafi wyczuć ruchy
ale dla mnie to trochę dziwne bo takie doświadczenie w poprzedniej ciąży miałam ok 30tc a teraz tak wcześnie no ale dobrze, dobrze.. nic tylko się cieszyć :-)