reklama
Fajne z Was mamuski! Zawsze nie mogę sie nadziwic malych brzusiow, ze sie tam miesci wymiarowe dzieciatko:-)
Magda szacun! Ja wczoraj zalozylam niższe obcasiki takie kaczuszki i dziwnie mi sie szlo...
Gosia ladnie wygladasz do Biedronki:-) ja też tak mam ze nie umiem wyjsc do sklepu albo po dziecko bez chocby namiastki makijażu i ubrania sie zeby człowieka przypominac! ;-)
Magda szacun! Ja wczoraj zalozylam niższe obcasiki takie kaczuszki i dziwnie mi sie szlo...
Gosia ladnie wygladasz do Biedronki:-) ja też tak mam ze nie umiem wyjsc do sklepu albo po dziecko bez chocby namiastki makijażu i ubrania sie zeby człowieka przypominac! ;-)
ojaka
Fanka BB :)
Gosia,Magda śliczne brzusie
Ja jakoś nigdy specjalnie się nie malowałam,tylko tusz do rzęs. Więc teraz tym bardziej mi się nie chce
. Wyjątkiem jest wyjazd do pracy (ewentualnie jakieś przyjęcia i uroczystości rodzinne) żeby zawieźć L4,tam same baby i plotkary,więc lekki makijażyk wskazany,co by nie było że się na tym L4 zaniedbałam
Ja jakoś nigdy specjalnie się nie malowałam,tylko tusz do rzęs. Więc teraz tym bardziej mi się nie chce
Gosiu ślicznie wyglądasz a i tekst udany 
Magda bardzo elegancko, rowniez podziwiam za butki i sukienka sliczna.
To teraz my ale nie brzuch a Dex i jego wypychy
:-)
[ zalaczylo sie na dole, pojecia nie mam co zas narobilam
]
Zobacz załącznik 625136Zobacz załącznik 625137
I z wieczorka..

ps. wybaczcie za te do gory nogami, ale juz sil nie mam do zdjec co sie obracaja tylko tu

Magda bardzo elegancko, rowniez podziwiam za butki i sukienka sliczna.
To teraz my ale nie brzuch a Dex i jego wypychy

[ zalaczylo sie na dole, pojecia nie mam co zas narobilam

Zobacz załącznik 625136Zobacz załącznik 625137
I z wieczorka..

ps. wybaczcie za te do gory nogami, ale juz sil nie mam do zdjec co sie obracaja tylko tu

Załączniki
Ostatnia edycja:
magda17011
Fanka BB :)
Lilith ale się super wypiął-świetne ujęcie :-)
reklama