Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pustiszi ja mam 171 i brzuszek mniej więcej takiej wielkości jak Kasia Ale jakoś mnie to nie martwi, i tak już widzę że nieraz muszę się gimnastykować a co jakby większy był
Dziewczyny ślicznie wyglądacie, same zgrabniutkie mamuśki na ten styczeń się szykują
Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych figurek...Wszystkie cuuuudne!!!! Nie wymieniam bo nie chce pominac zadnej
Ja to juz serio jak slon wygladam.
I tak pustiszi - ja mam wiecej wzrostu... mam niecale 180cm I brzuchol wieeeelki. Nie wiem czemu twoja ginka mowi ze to moze byc zwiazane ze soba. Na koncowce ciazy z Kuba mialam ooooooggggrrrooommny!!!!!!! Tak wielki ze sama sie dziwilam jak czlowiekowi moze wystawac takie wielkie cos I jeszcze utrzymuje sie sam na nogach
A teraz prognozuje ze niestety bedzie jeszcze wiekszy!!!! bo juz wygladam podobnie (no ciut mnie mniej) do tego co mialam z kubolkiem a jeszcze 8tyg do terminu ;/
śliczne te Wasze brzuszki Dziewczyny!
Ja tu chyba najniższa jestem, bo nawet 1,6 m nie mam ale za to 10 kg na plusie Pocieszam się, że w pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 15 +
anisen ale bardzoladne masz te wlosy, kolorek fajny , jabym z tym juz nic nie robila. Fifka ty tez szczypiorek tylko pileczka z przodu, zadzroszcze Wam tych figurek:-)