• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Fifka no wiesz co !!!! Jakieś stare zdjęcie wstawiałas jeszcze sprzed ciazy !!!! Żaruje oczywiscie bo mi na gólu zagralłas w życiu bym nie powiedziała ze w ciazy byłaś i na dodatek dwie i do tego jedna po drugiej i na koniec ze tak wyglada ciało kobiety 3 tyg po porodzie wrrrr pogryze iPada z zazdrości :-D

No ale cóż Gratuluje!!!!!! Lasencja !!!!

No pieknie fifka! - gdybym nie wiedziala zt w zyciu byz mnie nie przekonala ze w ogole w ciazy bylas ;p
A moge zapytac jaka byla twoja waga na koniec ciazy teraz? Znaczy chodzi mi o to ile wazylas w ogole a nie ile przytylas :) Jak moge zaptac of course :)

Fifka wyglądasz R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-I-E!!!!!!!!

Ja prze tego sku..... nie zrobię sobie juz ani jednego zdjęcia dopóki nie będę wyglądać przynajmniej jak Fifi :( taka się czuję nieatrakcyjna, poniżona i w ogóle.... :( przepraszam Was dziewczyny, ale nie mogę tego znieść i znowu ryczę....

Anbas na koniec ciąży ważyłam 66kg czyli jakieś 3-4 kg na plusie tylko miałam a teraz ważę 58kg przy prawie 170 wzrostu! :-) Aż sama w szoku jestem bo ja tyle ważyłam mniej więcej w liceum... ale apetyt mi dopisuję więc pewnie zaraz KG polecą...

Siva
strasznie ci współczuję ale nie pozwól by twoja smoocena tak podupadła! Pamiętaj ze każda z nas jest wyjątkowa...

Vinga nooo Gabryś to na pewno już duży chłopczyk! Cmok w pępuszek! Ah... aż mi szkoda ciążowych kształtow... ale chyba najbardziej to ruchow...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry