reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Słodkie maluszki:)

A tutaj ranny ptaszek z 6:00 rano:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 60
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 0.jpg
    0.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 62
  • 1.jpg
    1.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Nadia uwielbiam Twoją Polcie !!!! poprostu uwielbiam :))

yy i normalnie wypisz wymaluj kropka w kropke mamuska :-D

oooo a od kiedy my tak po imieniu?:-D:-D:-D
wszyscy mówią że cały tatko ale chcę Ci wierzyć:-)

Nadineczka, Twoje zdjecia dostaja I nagrode. :-D

czyli co? samochód? kiedy podstawią?

i taki uśmiech mi się podoba:-):-):-):-)

Polcia jest wprost boska:-D Mogę wiedzieć gdzie się czesze?Tym razem M się nie pomylił bo Ciebie zobaczył:tak:
A tu Bunieczka jak kofa strasznie Panią Żyrafę ( takam z niej dumna bo już dwoma łapkami potrafi trzymać :tak:) i przegryza między schabowymi książeczki:-)
fryzjer tam gdzie Roxen podobne fryzki no nie:-):-D

jeju moja jak zobaczy aparat to od razu przestaje się uśmiechać a takie piękne uśmiechy można złapać:-)

Morka- Bunia zakochana w żyrafce jest the best....

Paulina - skąd Młody m tyle energii od rana? Czym go karmisz?

A Justyś co do Antosia - na tym zdjęciu co śpi wygląda jak misio!!!!!

Paulina to mały Ci nie daje pospać skoro taki ranny ptaszek ;-) Moje dziewuchy idą spać o 20 a wstają o 8 :-)

To ja też coś wstawię ;-)
słodko:-)moje to też fajnie pośpią ale na pewno nie tak super jak u ciebie :szok::-)

A my byliśmy na mazurach!I to kilka fotek:)
Pakowanie nasze
spacer nad jeziorem
A wszystko bylo nie daleko super lesniczówki
hehe słodki pakunek walizki :-D

mój też 6.00-7.00 wstaje ale potem idzie dalej spać:tak:to drugie zdjeci jest śliczne:-)

Dzieciaczki urocze co jeden to śliczniejszy

To i my się pokazujemy
ANTOŚ do wzięcia:-D
hehe ja mam taka samą pościel i rożek:-Dsłodziudki:-)

Polcia jest wprost boska:-D Mogę wiedzieć gdzie się czesze?Tym razem M się nie pomylił bo Ciebie zobaczył:tak:
A tu Bunieczka jak kofa strasznie Panią Żyrafę ( takam z niej dumna bo już dwoma łapkami potrafi trzymać :tak:) i przegryza między schabowymi książeczki:-)
śliczniutko się przytulamy:-)nie ma to jak ukochany przytulasiek dzieciątka:-)

pięknie:-)

reklama
Normalnie nadrobić nie mozna... co obejrzę wszystkie piekności to zestaw kolejnych. Boskie fotki i w walizce i z balonem i na przewijaku... każde maleństwo do zjedzenia!;-)

Do góry