reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dziękować, dziękować!!!!
Astrid - piękne kociska- pies tez fajny, choć ja mam kota na punkcie kotów :-D
Nadineczka -czarne koty to jest to co? Ale u Ciebie widzę, że ma niezłą rozpustę - żeby siedzieć na stole:-D

No a ja też się pochwalę lepszymi fotami kotów- tylko nie bijcie, że na tym wątku :-D

e: Na pierwszej focie Mruu siedzi w worku po pampersach razem z brudnym pampersem Cypriana - toż to trochę na temat fota :p
a gdyby ktoś się nudził to daję linka- bo teraz mnie oświeciło że mam pewną galerię kotów - hi hi...
ale jak juz wyskrobałam posta, niech jest:
http://galeria.animalia.pl/Grazyna1981

Załączniki

• 2010_04_21 - mru w pieluchach.jpg
    2010_04_21 - mru w pieluchach.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_7861.jpg
    IMG_7861.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_8084.jpg
    IMG_8084.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0275.jpg
    DSC_0275.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_4266.jpg
    DSC_4266.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_8959.jpg
    IMG_8959.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Klara, ja się w Twoich kotach zakochałam...

Morka, uczysz czytać swoją Bunię, więc stwierdziłam, że muszę moją pannę popędzić w nauce. Zaczęłam ją uczyć matematyki.

DSCN0649.jpg

Wyszłam na chwilę do kuchni, wracam, a tu taki widok!
DSCN0651.jpg

O kurka przez morkę poprzeczka się podnosi....

Macy -ale zaszalałyście, żeby rachunek prawdopodobieństwa :szok::-D
A my z C to Misia Uszatka i Wróbelka Elemelka oraz obrazki dla maluchów oglądamy - będziemy musieli to zmienić....:laugh2::laugh2::laugh2:

Klara ja jej nie pozwalam na stole siedzieć, ale to jest KOT:-) i ma gdzieś co mi się podoba a co nie:baffled: i za to je tak bardzo szanuje:tak:

Nadineczka- moje też mają mnie w poważaniu, też próbują, ale widzą że nie mogą bo jak idę w ich stronę to wieją, ale czasem zastaję widok że ktoś na podkładce zwinięty w kulkę leży:crazy:

Nie no leżę i kwiczę... Bunia zaczytana to i zaraz Cyprian zaczął się uczyć ale jak Agatki ksiązki zobaczył to mu mina zrzedła nad elemelkiem :-D
A nadineczki małża stopa mnie rozwaliła... tyż gapiłam się czy czysta ... :-D
Koty też fajne... aleście się kociary spotkały :-D

Macy dobra my się wypisujemy:( Z matmą nie teges:( Ale na BB to BUnia z Agatką chętnie:)
Kociary matko nawet przez chwilę pomyślałam że kotki są fajne:) ale tylko przez chwilę:)

reklama
Do góry