• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
Jadźka - hehe, ja to takiego brzuszka ladnego to przed ciążą nie mialam:-) Swój wkleję za miesiąc, żebym mogła już na ciążę zwalić:cool2:
Zamiast brzuszka wklejam zdjecia swojej Miśki z balu - była piratką. Na drugim zdjęciu my razem;-) bal3.jpgmy5.jpg

Nooo dziewczyny bez przesady, mówię, ja też mam swój brzuchol, dlatego fotka od boku, bo od przodu jest rozlany:-p ale już wiem czemu nie widzicie... bo jasna bluzka i jasne tło:-p Ale jak tak to chociaż do następnych będziecie mały porównanie, za 2tyg mi nie powiecie że nie rośnie:-D.

MARTAS patrząc na Ciebie (twarz) nie powiedziałabym że możesz miec duży brzusio... Córa za tobą idzie, podobna baaardzo

To, żeby Jadźka nie czuła się samotna i przestała nam wmawiać, że ma duży brzuch wklejam swoje focisze (6t7d/7t0d).
DSCN9736.jpg
Ciąża spożywcza, jak się patrzy (bo na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie) i aż w depresje popadłam, jak zobaczyłam, jak w rzeczywistości to wygląda. Musze przeanalizować swoją dietę ;-)

To Ja wkleje swój brzuszek i od razu mówię ze przed ciążą był wręcz wklesly wiec dla mnie różnica jest:rolleyes:

Załączniki

• IMAG0464.jpg
    IMAG0464.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 132
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry