reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
Dzięki kochana ,jest naprawde spory :) już nie wciągne ! taki miałam w 5 miesiącu w 1 ciąży ...
Lekarz powiedział ,że w 2 ciąży szybciej widac :) FAJNY JEST MÓWIE CI

love piękny brzusio :)!!! myślę że będziesz miała synka :-D

Martas - córa to chyba do ciebie podobna
yes2.gif

ja wrzucę zdjęcie jak powstanie galeria na zamkniętej grupie

oo a kiedy będzie zamknięta grupa ?? fajny pomysł :cool2:

Ostatnia edycja:
Na razie wklejam mój brzuś z pierwszej ciąży - te zdjęcia są z czerwca, a rodziłam 18 sierpnia :-D

IMAG0257.jpg

Tak mój kocurek lubił sypiać :

IMAG0264.jpg

A tu Gaba robiła przemeblowanie w brzuszku :

IMAG0274.jpg

Generalnie pomimo tego, że lato 2010 było upalne, to nie zamieniłabym chodzenia latem w wysokiej ciąży na nic innego! Nie musiałam moich opuchniętych stópek pakować w jakieś kozaki i inne zabudowane buciory - wystarczały japonki, ew. rozchodzone tenisówki. Nosiłam przewiewne spodnie i sukienki, prawie do samego końca regularnie korzystałam z plaży w kostiumie kąpielowym of kors i uskuteczniałam kąpiele w morzu... To było coś, bynajmniej tam czułam się lekka :sorry2:

Było superancko i już nie mogę się ciepełka doczekać- koniec z kurtkami ble!

Mój obecny brzuś jest już solidnie widoczny i na dniach pstryknę fotkę to załączę.

reklama
Do góry