hej Ewuś!
Soczek dzis kupiłam, ale z owoców lesnych, coś w tym stylu-jutro mu spróbuje dac.
Mały od dwoch dni strajkuje z mlekiem, nawet na spaniu trudno go napoić, zaraz sie wybudza i wypluwa smoczek

. Od dwóch dni wypija mi na dobę tylko około 600 ml!!!

Fakt że upały, fakt że podawałam inne rzeczy, może dlatego, ale on wcale nie chcial tego mleka-wcale po prostu. Tak jeszcze źle nie było przyznam. Dziś bylismmy u lekarki.i mialam nadzieje, że zmienimy mleczko, ale jedyne co można zaproponować to nutramigen-ale ponieważ nutramigen jest najbardziej niesmaczny-lekarka powiedziala ,ze może calkiem zrazić się do mleczka przez niego, więc nie ma to już sensu. Mamy poczekać jeszcze 1 m-c, a wtedy mamy podać zwykły bebilon na sprobowanie-nawet nie HA tylko zwykły, bo HA jest równiez podobno niesmaczny , a po drugie w jego przypadku mija sie z celem podawanie go, i że zwykle mleczko można spróbować..ale dopiero za m-c. Teraz probowanie zwyklego bebilonu jest troche niebezpieczne, bo gdyby maly jednak dostal wysypki znów, to trudno byłoby go spowrotem przestawić na pepti bo jest niesmaczne, Mamy nadal się męczyć i podawac mu to pepti, a może przez ten m-c nabierze tolerancji na bialko

.
Ewka my też w tym roku sobie darujemy wyjazd...jest mi ciężko bo co roku gdzies wypoczywaliśmy-najczęściej nad morzem, ale mały jest z tym jedzeniem ciężki-nawet nie mam siły nigdzie jechać...:/