reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Gdzie pojechac na wakacje?

reklama

mrowa1

what's up!!!
My zamierzamy jechac do Mikołajek na mazury tam mieszka mojego meza wujek jest ksiedzem ;D i moze sie tam wybierzemy tylko daleko ::) a jak nie to pojedziemy pewnie w góry Pieniny albo do Zakopanego ale pewnie dopiero lipiec-sierpien . Narazie nie planuje dokładnie bo zobaczymy jak bedziemy z kaska :(. Bo te wesela beda i musimy zakupic trumne na auto bo nam wszystko do bagaznika niestety nie wejdzie :p

toja1979

Fanka BB :)
Miasto
Słupsk
mimi! w tej chwili wiadomo, że będą góry, przyjemny hotelik, treningi, dietki - taki powrót do formy! :)
brzmi fajnie, co?

aga75

Ja bym pojechała do Łeby bo nigdy nie byłam, a polecam Jastrzębią Górę, chociaż z dziećmi i z wózkami to chyba raczej nie, bo są strome zejścia na plażę, ale ogólnie jest tam przeprzeprzeprzeprześliiiiicznieeeeeeee ::) ::)

Mycha1

Miasto
dolny śląsk
Ja w Jastrzębiej byłam tylko przejazdem, a łeba... super!! Naprawdę polecam, szczególnie ze względu na ruchome wydmy ( coś pięknego).
4 lata z rzędu byłam we Władysławowie, strasznie mi się tam podoba. Z moim Hubciem wolałabym jednak pojechac w jakies spokojniejsze miejsce. Koleżanki polecały Mielno, muszę sprawdzic.
Międzyzdroje są też super ale strasznie drogie!!!

margot

Mamma Mia!
Co do naszego spotkania to popieram Toję, żeby to był maj albo czerwiec. Tak to co i rusz któraś będzie miała urodzinki maleństwa i trudniej będzie się skoordynować, no i te święta... A gdzie - mnie jest wsio rawno. Pewnie znów głosowanie zrobimy. ;D

A wakacje... Tyle miejsc mi się marzy, że jak zacznę wymieniać... A życie życiem - na pewno pojade z Brunkiem do ciotki na Warmię na ile się da, no i nastawiamy się z Jaśkiem na wyjazd paralotniowy, ale zobaczymy, co z tych planów wyjdzie...

reklama

Magdabial

Miasto
Gdańsk
a mi się marzą góry.........
no, ale zobaczymy co wyjdzie.... w ostateczności zadowolę się morzem.... ;D

w końcu do niego mam kilometr ::)

Do góry