Mój też tak spał jak u Gosi ale w końcu dopadło mnie zmęczenie i dla własnej wygody wzięłam go do siebie i śpi z nami ale teraz będę go oduczac bo już duży. Z córką też tak miałam a jak przyszedł czas to bez problemu zaczęła spac we własnym łóżku
reklama
Avacanda84
Zaangażowana w BB
A moja mała spi od miesiaca z nami.Moze to dla niej niewygodne ale wole miec ja przy sobie i miec na oku.(Zuzanka ma refluks i ulewa jej sie nawet pare godzin po jedzeniu i wspomne ze pare razy sie zachlysla i byla na bezdechu
)
)Avacanda84
Zaangażowana w BB
Wiec same widzicie z mezem musimy miec oczy w d....:-(to jest tylko chwilka.Mała ma ponad 2 miesiace a przeszlismy z nia juz wiecej niz mamuska dziecka paroletniego

Avacanda84
Zaangażowana w BB
Chodzimy czesto gesto do prywatnych lekarzy.Gastrolog,neurolog,kardiolog,chirurg,pediatra.Jest to komplet lekarzy od małej.Wszystkich zaliczamy co 2 tygodnie.I co nam mowia...to ze jest to refluks,przechodzi samo do poł a nawet roku.Oddzwiernik sam sie zamyka po tym czasie i pokarm sie juz nie cofie.Tylko nalezy do tego czasu bardzo uwazac,pilnowac mała
chodzic na kontrole poniewaz mala non stop jest na tabletkach(GASPRID)3xdziennie 15 min przez karmieniem
normalnie szok.Sa plusy i minusy w braniu tego.Plus to taki ze sie az tak nie ulewa i nie zwraca wszystkiego a minusy to ze moga dzialac zle na serduszko.Boshe niech sie juz to skonczy bo moje nerwy tego nie wytrzymuja juz 3 razy zaliczyla szpital biedactwo.Jest cala pokluta przez igly,kroplowki itp.A co tez masz ten problem
chodzic na kontrole poniewaz mala non stop jest na tabletkach(GASPRID)3xdziennie 15 min przez karmieniem
normalnie szok.Sa plusy i minusy w braniu tego.Plus to taki ze sie az tak nie ulewa i nie zwraca wszystkiego a minusy to ze moga dzialac zle na serduszko.Boshe niech sie juz to skonczy bo moje nerwy tego nie wytrzymuja juz 3 razy zaliczyla szpital biedactwo.Jest cala pokluta przez igly,kroplowki itp.A co tez masz ten problem
Podziel się: