reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

u nas wyszedł piąty ząbek, dolna lewa dwójka, w miejscu prawej dziąsełko rozpulchnione, więc na dniach spodziewamy sie ząbka nr 6:-)

reklama
U nas szesnasty ząbek - lewa dolna trójka; zostały nam jeszcze tylko piątki :-)
Pozdrawiam

u nas dolne trojki juz sie przebily brakuje wiec tylko gornych trojek ktore jednak sa juz wyczuwalne
zastanawiam sie tylko czy to troszke nie za wczesnie na komplet???
a piatki tez teraz wychodza??

u nas jazda ostra...Iga od kilku dni ma trochę gorączkę, dzisiaj w nocy była nieznośna, już ją miałam zbić;-)ale tatuś powiedział że chyba jej ząbki rosną:-):-) z niedowierzaniem zajrzałam do paszczy, a tu cztery trójeczki na raz sobie wyłażą na świat:baffled::baffled:
no więc przynjamniej wiem że ma powód:-)

u nas znów się zaczyna - dziąsełka jak balony - nocki płaczliwe - w sumie trudno stwierdzić co idzie czy 3 czy 4-ki czy znów hurt bo do paszczy nie da się zajrzeć.

U nas też ząbkowanie + reakcja poszczepienna po MMR + infekcja. Byliśmy dzisiaj na pobraniu krwi, zobaczymy co wyjdzie, bo Krystianek nadal gorączkuje- 39.4 to już standard. Dzisiejsza noc lepsza, może przespaliśmy 4h. Kupiliśmy BOBODENT i widzę, że pomaga, jak tylko posmaruję dziąsełka - natychmiast Krystianek przestaje płakać.POLECAM! :)

u nas ząbkowy postęp: Bartkowi idą dwie dolne czworki. fajne to to nie jest bo one sa duze i sie biedaczysko troche meczy :-( lewa juz sie przebila, teraz wychodzi prawa. jak juz sie przecisnie to bartek bedzie posiadaczek 10 sztuk ząbkow, uf, jak to leci. niedawno mial puste dziaselka :-)

Antkowi wychodzi dolna lewa dwójka czyli to juz 7 ząbek ..ale dolna prawa dwójka tez się juz przebija ..także za chwilke bedziemy miec 8 ząbali ..jesli chodzi o efekty dodatkowe ..ślini sie na potęge:tak::tak:

reklama
a u nas jak wyszło w styczniu 6 tak do teraz cisza ....

mam nadzieję, że to nie jest powód do niepokoju?

czy 6 zębów w tym wieku to nie jest trochę mało?

Do góry