Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, oznacza. Dziewczyny miały tu też takie wyniki. Do ogarnięcia dietą plus jak trzeba to insulinę.Glukoza na czczo 106w czwartek idę z wynikami do lekarza, ale chciałam zapytać czy ktoś miał podobny wynik i czy to już oznacza cukrzyce ciążową?
Tak, przekroczyłaś zakres i na pewno zleci Ci skierowanie do diabetologa. Ja w dwóch ciążach miałam cukrzycę ciążową..Glukoza na czczo 106w czwartek idę z wynikami do lekarza, ale chciałam zapytać czy ktoś miał podobny wynik i czy to już oznacza cukrzyce ciążową?
I jak to przechodziłaś, ciężko jest z tą dietą?Tak, przekroczyłaś zakres i na pewno zleci Ci skierowanie do diabetologa. Ja w dwóch ciążach miałam cukrzycę ciążową..
Miałam wynik ok.93 i stwierdzono cukrzycę nawet bez krzywej (przez dodatkowe czynniki). W dietę trzeba się wciągnąć, ale wartoI jak to przechodziłaś, ciężko jest z tą dietą?
Podam przykładyI jak to przechodziłaś, ciężko jest z tą dietą?
Glukoza na czczo 106w czwartek idę z wynikami do lekarza, ale chciałam zapytać czy ktoś miał podobny wynik i czy to już oznacza cukrzyce ciążową?
W pierwszej ciąży 92 i uznnao cukrzycę ciążową. Na krzywej się potwierdziła.Hej, ja przy wynikach 93, 94 glukozy na czczo usłyszałam że jest to cukrzyca ciążowa. Według aktualnie przyjętych norm glukoza na czczo u ciężarnych bez cukrzycy ciążowej musi wynosić maksymalnie 92.
Z dietą w brew pozorom nie jest ciężko. Ale to co działa na jednego nie musi na ciebie. Ja makarony i sosy do mies mage (bez mąki) ale np pół woreczka ryżu brązowego cukier wywala mi w kosmos, pomidory też mi podnoszą cukier mocno.I jak to przechodziłaś, ciężko jest z tą dietą?