reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Godzina zero... lutóweczki na sali porodowej ;)

oj Marcela to współczuję. Właśnie tego się boję najbardziej, że minie termin a ja dalej 2w1 będę...
No ale miejmy nadzieję, że juz niedługo urodzisz:)Przynajmniej będziesz miała dzieciaczka z fajnego lutego (ja jestem z 18-tego lutego dlatego mam taki sentyment:-) )

reklama
u mnie 11 stycznia dr powiedzial na usg ze łozysko 1 stopien.... czyli na dobra sprawe to moge tak jeszcze ze 2 miesiace pochodzic :/
nawet wczorajsze dźwiganie 30-kilogramowe komody nic nie dało :/
podobno 3 godzinne sciskanie i dręczenie sutków pomaga... znajomym pomoglo. no i sex... tylko komu sie chce jak wszystko boli w żebrach co chwila jakies nogi sie pałetają.... cholernie romantyczny nastroj mnie wtedy ogarnia, naprawde...

Ja mam to samo... najtrudniej jest podnieśc nogę i wejść do wanny :baffled:
Do tego te trudności z oddychaniem :-( doszło do tego, że już nawet przy robieniu lekkiego makijażu dostaję zadyszki :szok:

Dla mnie najgorsze jest przewracanie sie z boku na bok oraz wstawanie z lozka. Aha, no i jeszcze wdrapanie sie na 4 pietro - to mnie wykancza. :-(

reklama
Do góry