reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tak larvunia bedzie juz 15 ;];] to ja wieczorkiem wam podam dane :) bo nie wiem co tam wogole potrzeba tylko nr konta czy adres imie naziwko tez? bo ja nigdy nie robilam przelewy tym sie M zajmuje a ja ciemna bo w domu zawsze ojciec sie zajmowal oplatami i przelewami ;p

marzenka to ja wpadne do ciebie za 2 tygodnie hihih;p;p

reklama
imie, nazwisko, miejscowosc, nr konta ... ja nie zawsze podaje adres.. jak chcesz to podaj ;-)
adres podaje sie w razie niezgodnosci jakby ktos sie pomylil z nr konta

No mam dobrze Marzenka bo ona śpi teraz i "MOŻE" zaśnie poźniej tak ok 15stej.

Pr musisz podać numer konta imie nazwisko adres.

Marzenka to zapraszam na pierogi. Ja osobiscie za chrustami nie przepadam. A poza tym nie jem slodyczy:)

Wiecie co? pisze wlasnie z Jeżykiem na gg i ona pisze ze jak jej Kacperek miał 18 miesiecy tez wylał na siebie gorące mleko. mial poparzenie 3 stopnia. Ale skóra szybko sie zregenerowała i te maści używala i nie ma śladu. Wiec bedzie dobrze z Rafałkiem napewno!!

reklama
wierze ze rafalkowi szybko sie wszystko zagoi...
ta bratanica mojego meza miala 3 mies jak miala wrzatek wylany na noge, do teraz ma slad (ma 5 lat) i skore pomarszczona, zalezy od tego jak gleboko poszlo i gdzie... nie wiem. ALe bedzie dobrze u Rafalka!

Do góry