reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Aneteczka te spodnie i bluze to ja pamietam ale kurcze Ciebie nie bardzo hihi :):):)
Katgen Rafalek juz na brodzie prawie nic nie ma.w szoku jestem bo juz nawet strupka nie ma.z brzucha juz krew nie leci.gladnkie i rozowe sie zrobilo.jutro po poludniu jedziemy na kontrole znowu.i chyba do zlobka sie przejade bo niby odszkodowanie dostaniemy a wole szyciej zalatwiac to bo i tak pewnie dlugo bede czekac potem.
i ciekawe kiedy mlody bedzie mogl pojsc do zlobka bo w piatek musze byc w racy a watpie zeby mi pozwolili juz go dac.a zal mi na caly dzien do niani bo wtey tez caly dzien pracuje za darmo:(

reklama
o kurcze to super wieści!! Bardzo sie ciesze że juz tak ladnie sie goi. Młoda skóra, szybko się goi!! Niedługo nie zostanie śladu!!

A w piątek moze mama?

blond- dobrze, ze sie goi:-)i najważniejsze ze juz z buziaka zeszo. W piaek to ja bym na Twoim miejscu na opiekę poszła, wiem ze moze tak głupio, bo niedawno zaczełas prce, ale w takiej sytuacji powinni zrozumiec

katgen- biedna, widać na zdjeciu ze nie bardzo jej sie podoba, ale pewnie juz za rok jej przejdzie:-)

Heya
Katgen -biedna Izolda.Ale nie przejmuj sie u nas w tamtym roku było to samo choc sniegu miałysmy 3 dni;-)to młoda tylko przez okno lubiła patrzec albo na raczkach u mamusi.Za to w tym roku jest zachwycona.Do domu nie mogłam jej pogonic tarzała sie i na czworaka smigała ugniatajac rączką śnieg .Smiała sie przy tym w głos:-D:-D:-D
Jak tam samopoczucie itd?
Blond super ze mały tak szybciutko dochodzi do siebie
A miałam Wam pisac bylismy w koncu w kinie i na pizzy.Było bardzo miło.Przypomniały nam sie stare dobre czasy haha.W sumie nie było nas prawie 5 h.Kajtek wymęczył wujka i ciocie haha.Miła spac bo specjalnie ja przetrzymałam cały dzien bez drzemki a ta pospała godzinke a jak ja chcieli do sypialni przeniasc to sie obudziła i krzyczała ,,mama noł''W sensie ze mamy brak i pospane było.Wiec zamiast nianie oglądac film i sie ściskac na kanapie walczyli z małym potworkiem.
Z filmu blismy bardzo zadowoleni.(avatar)Oglądałam go juz wczesniej na kompie i powiem Wam ze róznica miedzy kinem z okularkami jest zajebista.Wiec filmy 3D tylko w kinach
To tyle na dzis
Buziole laski

jestem jestem befatko...
fajnie ze w kinie byliscie i milo spedziliscie dzionek, a cioci i wujowi nic nie bylo na pewno, wiec loozik kochana.
katgen oj mala sie przyzwyczai jeszcze i zejsc nie bedzie chciala ze sniegu, daj jej czasu... Moj w te wakacje co byly to mial manie z nowu ze jak upadl to rece wyciagal przed siebie zeby tylko ich nie wybrudzic reagowal tak na piasek, trawe i na poczatku na snieg. Na szczescie mu przeszlo.

dzien dobry:-)
kasiu dawid jescze nie chodzi sam,ale jak chwyci sie go za rece to prawie biednie:-D:-D
mysle ze jak bedzie mial 11 miesiecy to juz bedzie:-D
zmykam myc gary
robota czeka po weekendzie:-D

helol laski dzisiaj rano mialam kryzys jkak wypilam kawe myslalam ze padne serce mi tak walilo ze puls chyba ze 150 mialam ale juz przeszlo :p no i dzis dzien 8 i 5 kilo mniej sialalala :):)

katgen- tryzmam sie rygorystycznie tgo co w rosp[isce myslalam ze wczorajszy dzien o 1 herbacie i 1 piersi z kurczaka no i hektolitrach wody bedzie nie do zniesienia ale dalam rade :) jeszcze tylko 7 dni:) juz czuje ze bluzki robia sie luzniejdze i spodnie opadaja no i dzieki cwiczeniom oponka sie zmniejdza :D:D:D:D:D jeszcze troche i dojde do mojej wymazonej wagi bo teraz juz waze tyle co przed ciaza :D:D:D:D a musze jeszcze zrzucic z 5 kilo zeby wygladac jak kiedys kiedy bylam njachudsza w swoim zyciu;p;p bo ja od zawsze mam problemy z waga :)

a wy gdzie?

Ostatnia edycja:
reklama
hej
My dzis wkoncu wyspane. Natalce zabek idzie i dostała na noc viburcol i nurofen i o 6 przyczłapała sie do nas do lozka:-D byłam przeszczesliwa bo tak to cala noc wyła. I spałysmy do 9 tylko P. wstawał o 7 do pracy.

Katgen- dzieki bardzo ale naprawde wygladam w ciazy nienajciekawiej:-D A Izulka jest przesliczna P. jak wsiedlismy do auta sie nia zachwycal. A ta jej karnacja pozazdroscic. Szkoda tylko ze tak szyko mosielismy jechac. Juz w domu sie o to pokłucilismy eeeee szkoda gadac ostatnio tesciow mam w domu czesto zbyt czesto a jak mieszkalam 3 lata w mczu to byli 3 razy.

Pr- 3 mam kciuki. Ja byłam na zeźnickej diecie przed ciaza schudłam 5 kg a teraz przytyłam 20 heheheh
Blond- super ze Rafałek wraca do zdrowia buziaczki dla biedaczka.

A my czekamy na P. bo znow gina mam tera co tydzien :-D

Do góry