reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr ja dieta?
Niuskaa rzeczywiscie idź do lumpków poszukaj. Napewno coś wyczaisz. ja miałam 3-6msc ale dałam Annes ten kombinezonik

reklama
a dzis nic nie zeszlo ale juz sie nie waze do konca zobacze w niedziele dopiero :) ale czuje ze spodnie lozniejsze i opna sie zmniejsza ;];];] i jak zwykle mi nogi schudly chociaz to nei zbyt fajnie bo ja nogi i duope mam chuda a tlusta jestem od pasa w gore ehhh co za budowa....

nie no cos ty:-D
ja juz niespie od 6 rano,ale ciagle cos do roboty mam,ale teraz juz tylko odpoczynek i kawka:-)
dzis bede miec juz wozeczek:-)
musze go wyprac i mam nadzieje ze juz jutro bede mogla isc na spacer do miasta:-)

ooo super;)
ja kombinuje skad tu jakas dodatkwoa kase wylapac.
Stwierdziłam ze "zrobie wszystko" hehe

reklama
bede miec cos takiego
Solidny wózek firmy HAUCK (894640606) - Aukcje internetowe Allegro
widzialam tylko na zdjeciu na kom,kolor ciemna zielen.
no ciekawa jestem tego nabytku
a nam przyszlo rozliczenie za czynsz,zaoszczedzilismy tylko 21 zl wiec nic sie nie zmienilo a podejrzewam ze mialabym mniej ale za ogrzewanie mam wiecej:baffled:
takze licze ze na wiosne i lato czynsz spadnie,a i podrozaly scieki i woda zimna,u was tez?

Do góry