reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Hejka
Beti swietne wiesci.Ciesze sie wszystko oki u Marzenki i maluszka
Co do brzuszków zrobialam 210 w seriach po 30i 40 nozyc wiecej nie dalam rady i mialam 3 dni przerwy bo mnie cos w klacie kulo.Ale to chyba standardowo niedobór magnezu u mnie sie tak objawia
Beti swietne wiesci.Ciesze sie wszystko oki u Marzenki i maluszka
Co do brzuszków zrobialam 210 w seriach po 30i 40 nozyc wiecej nie dalam rady i mialam 3 dni przerwy bo mnie cos w klacie kulo.Ale to chyba standardowo niedobór magnezu u mnie sie tak objawia
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Wywialo wszystkie laski weekend!!A ja dzis znowu z myszka tylko J. mial miec wolne ale idzie na overka bo kasiora potzrbna.
Mnie boli gardlo oby sie niunia nie zarazila bo do tej pory tylko raz w zyciu miala katarek.
Milego patkowego wieczorku
Mnie boli gardlo oby sie niunia nie zarazila bo do tej pory tylko raz w zyciu miala katarek.
Milego patkowego wieczorku
Witam wieczorowo :-):-)jakos dzis nie chce mi sie pisac,brak weny mnie dopadl
u nas oki,szymon spi hania cos tam robi u siebie a ja zjadlam 3 kawalki murzynka i siedze sobie
...
w dzien bylismy troche na spacerku pogoda dzis fajna byla...
i na zakupach w tesco pampery sie skonczyly...
Befatka ile ta twoja cora ma??
my jutro jedziemy okolo 10-11 do slubic znow mnie nie bedzie....
ciesze sie bardzo ze Marzenka wraca do domku,super ze jest ok
pomoglo trzymanie kciukow

u nas oki,szymon spi hania cos tam robi u siebie a ja zjadlam 3 kawalki murzynka i siedze sobie
...w dzien bylismy troche na spacerku pogoda dzis fajna byla...
i na zakupach w tesco pampery sie skonczyly...
Befatka ile ta twoja cora ma??
my jutro jedziemy okolo 10-11 do slubic znow mnie nie bedzie....

ciesze sie bardzo ze Marzenka wraca do domku,super ze jest ok
pomoglo trzymanie kciukow

no i mamy WEEKEND 

ale sie ciesze 

no kochane ja zapraszam jutro na serniczek
wlasnie wrocilam od mamy ktora upiekla mi cala blache! :-) cos mi moja mama sie podlizuje ostatnio
... jeszcze cieplutkie ciacho przywiozlam. na jutro do kawusi bedzie w sam raz. kochane ale sie wczoraj rozpilyscie widzialam na calego
no niezle niezle ...
jakby ktoras byla w okolicach mojego domku to zapraszam serdecznie!
...ide poczytac jeszcze co tam u Was, bo na 1rwszy rzut oka to tylko driny widac

ale sie ciesze 

no kochane ja zapraszam jutro na serniczek

wlasnie wrocilam od mamy ktora upiekla mi cala blache! :-) cos mi moja mama sie podlizuje ostatnio
... jeszcze cieplutkie ciacho przywiozlam. na jutro do kawusi bedzie w sam raz. kochane ale sie wczoraj rozpilyscie widzialam na calego
no niezle niezle ...jakby ktoras byla w okolicach mojego domku to zapraszam serdecznie!
...ide poczytac jeszcze co tam u Was, bo na 1rwszy rzut oka to tylko driny widac

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Madzia moja mala ma 10mcy i tydzien
Larvunia wiem ze pneumokoki po 2m roku zycia jakos.
Na dzien dzisiejszy my szczepimy sie tylko obowiazkowymi szczepionkami o reszcie pomysle jakies pól roku przed pojsciem malej do przedszkola.
Larvunia wiem ze pneumokoki po 2m roku zycia jakos.
Na dzien dzisiejszy my szczepimy sie tylko obowiazkowymi szczepionkami o reszcie pomysle jakies pól roku przed pojsciem malej do przedszkola.
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Rozmawialam ze naszym GP powiedzial ze pneumokoki po 2gim roku zycia.Te szczepionki sa za free wiec bedzie luz a pierwszej szkoly Kaya pojdzie jak bedzie miala 2.5 roczku
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Larvunia idz najlepiej do jakiegos dobrego pediatry jesli Cie stac to prywatnie i pogadaj o szczepieniach.Tylko uwazaj bo z tego co widze to w PL firmy farmaceutyczne daja lekarzom duze bonusy za szczepionki typu wycieczki.Niektóre laski z bb pisaly ze ida do lekarza z katarem a on np czy pani zaszcepila juz dziecko szcepionka np.6w1 lub przciw pneuomokokom sugerujac ze jesli nie to sa zlymi rodzicami to chore!!!
Podziel się: