reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mam dla Was super wiadomość od Marzenki!!!:-):-)
jutro wychodzi, gin powiedział, że jest lepiej niż było i jutro będzie na bb:-):-):-)

bardzo się cieszę:-)

Befatka jak tam brzuszki?:-)

reklama
Hejka
Beti swietne wiesci.Ciesze sie wszystko oki u Marzenki i maluszka
Co do brzuszków zrobialam 210 w seriach po 30i 40 nozyc wiecej nie dalam rady i mialam 3 dni przerwy bo mnie cos w klacie kulo.Ale to chyba standardowo niedobór magnezu u mnie sie tak objawia

Wywialo wszystkie laski weekend!!A ja dzis znowu z myszka tylko J. mial miec wolne ale idzie na overka bo kasiora potzrbna.
Mnie boli gardlo oby sie niunia nie zarazila bo do tej pory tylko raz w zyciu miala katarek.
Milego patkowego wieczorku

Witam wieczorowo :-):-)jakos dzis nie chce mi sie pisac,brak weny mnie dopadl :tak: u nas oki,szymon spi hania cos tam robi u siebie a ja zjadlam 3 kawalki murzynka i siedze sobie :tak:...
w dzien bylismy troche na spacerku pogoda dzis fajna byla...
i na zakupach w tesco pampery sie skonczyly...

Befatka ile ta twoja cora ma??

my jutro jedziemy okolo 10-11 do slubic znow mnie nie bedzie....:no:
ciesze sie bardzo ze Marzenka wraca do domku,super ze jest ok
pomoglo trzymanie kciukow:-D:-D

no i mamy WEEKEND :-D:-D:-D ale sie ciesze :tak::rofl2:

no kochane ja zapraszam jutro na serniczek :tak:
wlasnie wrocilam od mamy ktora upiekla mi cala blache! :-) cos mi moja mama sie podlizuje ostatnio :cool2: ... jeszcze cieplutkie ciacho przywiozlam. na jutro do kawusi bedzie w sam raz. kochane ale sie wczoraj rozpilyscie widzialam na calego :laugh2: no niezle niezle ...
jakby ktoras byla w okolicach mojego domku to zapraszam serdecznie!

...ide poczytac jeszcze co tam u Was, bo na 1rwszy rzut oka to tylko driny widac :-D

Madzia moja mala ma 10mcy i tydzien
Larvunia wiem ze pneumokoki po 2m roku zycia jakos.
Na dzien dzisiejszy my szczepimy sie tylko obowiazkowymi szczepionkami o reszcie pomysle jakies pól roku przed pojsciem malej do przedszkola.

Rozmawialam ze naszym GP powiedzial ze pneumokoki po 2gim roku zycia.Te szczepionki sa za free wiec bedzie luz a pierwszej szkoly Kaya pojdzie jak bedzie miala 2.5 roczku

reklama
Larvunia idz najlepiej do jakiegos dobrego pediatry jesli Cie stac to prywatnie i pogadaj o szczepieniach.Tylko uwazaj bo z tego co widze to w PL firmy farmaceutyczne daja lekarzom duze bonusy za szczepionki typu wycieczki.Niektóre laski z bb pisaly ze ida do lekarza z katarem a on np czy pani zaszcepila juz dziecko szcepionka np.6w1 lub przciw pneuomokokom sugerujac ze jesli nie to sa zlymi rodzicami to chore!!!

Do góry