reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no w koncu :-)
ja wlasnie pranie rozwiesilam i zaraz ide sie polozyc
jeszcze tylko 5dni a moj juz bedzie w domku:-D:-D
samopoczucie ok
w koncu nakarmilam swoja rybke :-):-)troche ja zaglodzilam
:-)

moje rybki też już nakarmione:-):-)pałaszowały żywą karmę ażim się płetwy trzęsły:-D:-D:-):-)
zobacz jak to szybko minęło, a dopiero co pojechał:-):-)

ja dziś cały dzionek na montowaniu reklam spędziłam, oczy mi padają już

a jak tam u Ciebie Larvunia?:-)

idę na CSI:-)

a ja ide kolacyjke robixc zaraz....
ogolnie 2gi dzien nudy ;-) tzn pranie zrobilam, zaraz prasowac pojde co b y pzez tydzien nic nie robic (do nastepnego weekendu) no i bylam w gorzowie na chwilke, mezulek chcial soebie cosik w media markt kupic... no i dzien zlecial....

ladne fotunie mam na dole? :-D

oooooooooo dopiero zobaczyłam:-)
Aniu śliczne fotonki wstawiłaś:-)
Marcelek jest boski:-), a mamusia jaka fajna:-)

autgrafy osobiście na zlocie jak Befatka przyjedzie:-):-) tylko niech się śpieszy póki nam Marzenka się jeszcze nie rozpakowała:-):-):-)

reklama
Czesc babeczki
Co do spotakania to ja berdzo chetnie tylko mam nadzieje ze uda mi sie wyrwac choc na chwile ze szponów rodziny i lekarzy:-D:-D:-D.Nie widzieli mnie prawie 2 lata wiec wszyscy stesknieni no a Kaya to chyba rozrywana bedzie:sorry2:.(no i jeszcze nie wiem kiedy i na ile dokladniebede wiedziala jakos mc przed jak zabukuje bilet.)
Beti bede dopiero w maju wiec pewnie nie wiem jak bardzo bym blagala Danielka to on i tak sobie wyjdzie z Marzenki:-D:-D:-D
Larvunia no piekni jestescie

Do góry