reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien doberek :-)
u nas po obiadku teraz spijam kawusie...
zaliczylismy tez krotki spacer bo pogoda do bani...moje dziecie polubilo kaluze musi do kazdej wejsc :crazy:...nie wazne czy mala czy duza...
staruszek poszedl do pracki w koncu....

Beti i Larvunia jak tam w pracy??...

Marzenka co porabiasz??jak sie czujesz?...

milego popoludnia

witaj madzia:-)
ja sie czuje dzis tak sobie,rano musialam wyprasowac te reszte ciuszkow ale na cale szczescie juz skonczylam:-)potem sie polozylam i tak se lezalam do tej pory:-)myslalam ze zasne ale nie dalo rady.
cale szczescie ze ja tam wdomku mam juz wiekszosc porobione bo teraz widze po sobie ze mam mniej sil i wogule niz tydzien temu:-D
no pogoda nie za bardzo u nas chlapa,
kochana to tylko kalosze zakladac i do kaluz wskakiwac:-)

czesc,....
u mnie depresja...
mam dosc swojej pracy :crazy: wqurza mnie wszystko! ...i te ciagle pretensje ggggrrrrrr.....

kochane plakac mi sie chce!!!!!!!!!!!!!!

beti duzo zdrowka!

beti ty sie choruj i szybko zdrowiej.....:-)
larvunia co sie stalo ze az plakac ci sie chce?:crazy:szukasz jakies innej?
ja ide nynki,
dobranoc

hej skarby:-)
ja sie podniosłam z wyrka, ale ledwo zipie i chyba wracam spowrotem
Larvunia co się stało? przytulam mocno:tak:

reklama
hej slicznotki:-)
beti a ty na zwolnieniu?
ja tez jaaks taka niezywa jestem,chyba tez wroce do wyrka,ale kurcze w sobote przeprowadzka i musze tu co nie co powyrzucac,bo chyba za chwile to juz calkiem nie dam rady,
ok mykam,zagladne do was pozniej
zdrowka zycze:happy:

Do góry