reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej...
zdrowka dzieciaczka
dla julci i marcelka biedny meczy sie z tym kaszlem..
mam nadzieje ze wyniki beda ok :tak::tak:

Pr dobrze ze udalo sie uniknac szpitala :tak:

zoja nie slyszalam jeszcze :no:
moja znajoma dala maksiu na imie :-D dla mnie to bardziej typowe dla psa a nie dziecka :tak::tak:no ale...

mnie sie patryk,maciej,mateusz podobaja takie tradycyjne :tak::tak:
no ale leon jest ok :tak:

u mnie dzis placki ziemniaczane na obiad :-):-)

reklama
Bry!

Ja zaraz śmigam na gorzów po tłumaczenia dokumentów i rejestrować mojego Miśka! ;)

Miłego dnia!

Zdrówka choruszkom!!!!

ja pierdziu! wrocilam walsnie z walki ze sniegiem. tzn pooszlam z mloda do apteki odgarniety snieg jest tylko na 1 czlowieka a ze wozek szerszy to mi stawal deba caly czas.. wiecej go niesc niz pchac musialam!
ale sie wscieklam.. a jak juz sie dalo pchac to julka tak podskakiwala az zasnela... w domu pospala chwile wystarczylo kliknac w klawiature iw stala.. mnie wiem co ona taka czula sie zrobila.
zmeirzam do tego ze za 2 syropki na te zaparcia zaplacilam 54 zl!!!!!!
zalamac sie idzie!

reklama
Magda nie mamy bo mam dosc mojego m co nie wymyśle to mu sie niepodoba bo ma być tak jak jemu sie podoba i stwierdzil ze to i tak on go zarejestruje czy jak to sie nazywa fachowo:p wogóle mam na niego focha i nie gadam z nim bo o co nie poproszę jest zaraz niech sie... Sama sobie dam radę,grrr sory ale ciężko mu było zejść samochód odsniezyc oskrobac i rozgrzac zeby moje zwolnienie zawiezc, wiec sie wkur.. i sama go odsniezylam ale i tak nie pojechał nosz kur jutro sobie sama autobusem pojadę w d go mam. Ciacho- nie poznałam cie w pierwszej chwili:) byłam po wyniki tescia bo mu zaginely:\ i dalej ich nie ma stwierdzili ze moze jutro będą

Do góry