reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ania a ja cie w ostatniej chwili bo ja tak w przelocie:-D:-D bieglam na taxi musialam jechac po odbior auta juz zrobione wszystko gra:-) tylko czekam na moj plastik:tak:
ale twoj slubny troche przegina, jestes w koncowce wiec moglby ci zwolnienie zawiezc zebys sie autobusami nie ciagla, moze ten wysoki puls to on ci podnosi swoim zachowaniem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Daffi wspolczuje ale miejmy nadzieje ze syropki pomoga :tak::tak:
a z wozkiem wiem ze ciezko ale to w koncu zima ...

Pr co ten twoj slubny taki nie dobry...
zamiast ci troche pomoc jestes juz na koncu ciazy
to on taki jakis dziwny no ale jak to facet...
a co do imienia to szkoda ze taki wybredny..no ale moze jakos dojdziecie do porozumienia :tak::tak::tak:
jakas kare musisz mu zrobic to moze przemysli troszke swoje zachowanie :tak::tak:

widze ze przypadkowe spotkanko bylo ciacho i pr :-):-)

my po obiadku odpoczywamy...

hejka laski, ja wczoraj prawie sobie kości ogonowej nie połamałam, chociaż mój Mąż twierdzi, że jej się nie da połamać. Szłam ze sklepu i sru na dupsko poleciałam i leżałam jak kłoda na śniegu i ruszyć się nie mogłam, ból nie do opisania, ale jakoś wstałam i doczołgałam się do domu. Ledwo łażę tak mnie siedzisko boli.

Pr- z facetami jak z dziećmi, mój też czasem ma takie trzaski i niby to my w ciąży jesteśmy, a oni gorzej się zachowują niż bab w ciąży, a co by było jakby to oni nosili dziecko i mieli burzę hormonów w organizmie. Odbijesz sobie na porodówce, mój to był blady i nie chciał wchodzić do boksu, a położne go siłą zaciągnęły i kazały patrzeć co narobił. Tak się przejął, że teraz grzeczny jest.

Dafii- też mnie przerażają te ceny w Aptekach, za jakąś maść do pupy dałam 20 zł. Cenią się, a żeby minimalne podwyższyli, albo rząd dał coś więcej dla matek na dzieci.

kroma teraz masaż niech CI Twoj zrobi ;-)
wyobrazilam sobie mojego w ciazy blahahahaha... on przy 37'C na termometrze juz placze ze umiera a co dopiero przy porodzi eczy w ciazy hehehhehehehehe...

wiem, ale mój mnie nie może dotykać, ani masować, bo od razu o jednym tylko myśli. A taki porządny masaż to by mi się przydał, albo jakuzzi jak PR pisze :)

reklama
Hej
ale żeście się rozpisały, nie mam czasu czytać, siedzę praktycznie już na kartonach może w niedzielę już będziemy na nowym....dziś większość rzeczy z moim spakowaliśmy i ruszyć się nie idzie, może na weekend dostaniemy klucze już lub w poniedzialek ale ugadaliśmy się z nową właścicielką że większość w weekend zwieziemy na nowe także ja tylko z doskoku tu zaglądam....pozdrawiam

Do góry