reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
my zaraz na izbe przyjec, starsza probowala wstac z podlogi i oparla sie reka i jej sie gdzies wysymknela i nie moze ruszac palcem i w nadgarstku i przedramie ja boli
dam znac jak wrocimy czy to cos powaznego czy tylko moze jakies zwichniecie

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Juleczki z okazji jej pierwszych urodzinek, moc buziaków, żeby dawała rodzicom dużo radości i umilała życie :*****

Ostatnia edycja:
ciach0- oby to nie bylo nic powaznego
dafi- udanej zabawy

100 lat dla juleczki;] duuuuzo zdrowka, wiele usmiechu i spelnienia marzeń
larvunia-en filmik rozwala ale ludzie to jednak sa tepi;p

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla juleczki
zdrowka usmiechu i udanej zabawy dzisiaj :-):-):-)

a reszcie milej soboty...
ja biore sie za porzadki i bedziemy ubierac choinke :tak::tak:

Dziekujemy za zyczenia!:):):):):)
poki co staram sie brata namowic by poszedl z nami i kacperkiem na ten plac zabaw! ale siertoa sie nei odzywa...
chcialam isc z jakims jeszcze maluchem zeby julkka sie nie nudzila i wszyscy sie na nas wypięli!

HEj Kobiety!!!
Sto lat dla Juleczki!!!!!!!! Niech rośnie zdrowa, silna i duża, radosna i uśmiechnięta!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ MAŁY SZKRABIE!!!!!!!:-):-):-)
Ciacho mam nadzieję że z córcią wszystko ok, i jej nie zagipsują bo nie będzie takiej potrzeby:tak: Daj znać co i jak!
Ania PR, haha, no widzisz, nie poznałam Cię , bo zapracowana byłam;-) Fakturę dla policji wystawialiśmy akurat więc pełne skupienie;-) Dopiero jak mój G mnie spytał "czy to przypadkiem nie twoja koleżanka", to zajarzyłam:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lecę i ja posprzątać trochę, bo bałagan u mnie że hoho....:sorry2:

Daffi ja bym poszła z tobą i moją Zuzią gdybym nie miała teraz przeprowadzki na głowie, dziś pakuję reszte i jutro jak mój wróci ze służby to zaczną wywozić, musimy tylko jutro klucz do ręki dostać, może jutro już tam pierwszą nockę zaliczymy:) Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto z chęcią dotrzyma Julce towarzystwa:*

Lili- jesteś rozgrzeszona:) moj nie poszedl na wykłady bo mu powiedziałam ze nie musi:p idzie dopiero na 15 wykorzystałam go zeby w końcu mi podłogi umyl a wczoraj wannę ale to już bo dalej by była brudna:p a ja co chwilę latam z cisnieniomierzem i puls mi skacze ciągle od 100 do 120 wyniki dopiero w poniedziałek mam nadzieję ze cos wykaza i na święta mnie czasem do szpitala nie skieruje

reklama
Do góry