reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witaski magdaleno
o prosze jak marzence pasuje rola mezatki:-)
madzia to nie chodzi czy drogo czy tanio taki domek pytanie czy facet wynajmie nie na dobe a tylko na jeden dzien
no ale to narazie pomysl w powijakach
ania czyli jednak dunkan nie wszystkim sluzy

Hej !

Magdaleno witaj i pisz często!

Nas na listę osób chętnych na spotkanie na głębokim można wpisać, jeślibyłby to początek maja.W drugą połowę maja jadę do rodziców i pewnie z dwa tyg nas nie będzie, komunię chrześnicy mam, więc zjawić się muszę, a że to kawał drogi, więc nie opłaca mi się tylko na kilka dni.

Jej....jak mnie dziś brzuch strasznie boli, nie wiem czemu, okres miałam, a czuję się jak przed.
Wczoraj poszaleliśmy w figloraju w watralu, młody potem jak długi padł spać. Nie widziałam go dawno w takiej akcji, jakiegoś powera dostaŁ jak po red bullu::-DPrzynajmniej wieczór mieliśmy wolny.

Zaraz z M bedziemy oglądać " Zabójcze umysły", więc żegnam się , może jeszcze wpadnę na chwilkę.

aneteczka czyli czesiej zabierajcie mlodego tam moze jak sie wychasa to pozniej bedziecie miec wiecej takich wolnych wieczorow:-)
milego ogladania,
ja tez spadam i zycze wszystkim stosunkowo udanego wieczoru:-D

o noclegu raczej nie myślalam.
Proponowałabym raczej niedzielę. Np. od samego rana do samego wieczora!

Np. od 10tej do 17-18-19

Tylko teraz tak, mi póki co pasuje wszystko. Kot ma jakie propozycje. Musimy w miare szybko ustalić termin, bo musialabym zadzwonić do gościa i zarezerwować termin.

o noclegu raczej nie myślalam.
Proponowałabym raczej niedzielę. Np. od samego rana do samego wieczora!

Np. od 10tej do 17-18-19

Tylko teraz tak, mi póki co pasuje wszystko. Kot ma jakie propozycje. Musimy w miare szybko ustalić termin, bo musialabym zadzwonić do gościa i zarezerwować termin.

ja dam znac dokladniej pozniej bo niewiemy jak nam komunia wypadnie.

Witaj magdalena! miło, że do nas zaglądnęłaś, może zostaniesz na dłużej. Pisz o wszystkim. 17 tydzien to już coś ;) a to pierwsza ciąża ma się rozumieć?

temat z jeziorem się rozwija a ja Wam przypominam, że śnieg ma jutro padać hahha.
nie ma Larvuni to jakoś mało żartów ;)

a ja byłam na wieczornym spacerze z menżu (chyba coś ode mnie chce, bo to sie rzadko zdarza ;) a teraz się wygrzałam w ciepluchnej wodzie. Mała sie obudziła i daje do wiwatu. ale zaraz ją jakos uspokoje,

Katgen - masz racje, duza chata i ciężko to wszystko ogarnąć.

Aha...Dzeku przywiózł mi takie małe gniazdka z lukrem...pycha...wiedział co potrzebuję ;)

a jak wasz wieczór? Ciasteczko uciekła przebąkując coś o stosunkach ;) Może też jej się poszczęści dziś wieczorem.hehhe (napisałam TEŻ ale nie wiem dlaczego, ja ide spać chrrrrrrrrrrr)

love ;*

reklama
Dobranoc
mlody juz spi szybko dzis padl...:tak:
obejrze m jak m i tez zmykam do wyrka :tak:

witam nowa kolezanke :-)
skad jestes??

ciacho spotkalas sie z larvunia dzis?
bo cos o poniedzialku pisalyscie...:baffled:

aneteczka musicie czesciej chodzic do tego figloraju to bedzie spokoj z malym...:tak:

future mezus cie rozpieszcza smakolykami hihi :-)

do juterka mykam !!:-)

Do góry