reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wieczorowo...
Dzień jak co dzień zleciał, nic ciekawego się nie wydarzyło:-)
Mycha ciasto rewelka, dzięks
Magdalena- witaj.....oj tych Madzi to co raz więcej :tak:
Dla reszty mamusiek buziole:**************
Idę spać...

reklama
witam w piekny ale strasznie mrozny poranek
o mamuniu -16stop:eek:
madzia nie dojechala do mnie larvunia miala auto u mechanika:confused2:
wiec moze innym razem

Witam :)
Daffi - gratulacje !!!
Marzenka no małżeństwo Ci służy :)
Future ... ja już mam dosyć zimy a ty o śniegu :/ brrr u nas dziś rano -18 st. MASAKRA !!!
Katgen - ja nie wiem jak to w maju będzie bo mam mieć egzamin zewnętrzny w szkole no i 3 maja komunię bratanka ... :/ pewnie bym przyjechała bo co mam robić jak będę sama ale czy się uda ... kto wie :)
Witam kolejną imienniczkę - Magdalenę :) Napisz coś o sobie :)

Witam się i Ja z rana :-) no i witam też Moją imienniczkę Magdalenę ;-) słoneczko świeci a na dworze mroźno - kiedy zacznie robić się ciepło bo ileż można dość tej zimy ... Daffi to widzę, że u Was też się rodzinka znowu powiększy ;-) :-) fajnie ...
A Mój menżu dzisiaj wolne ma więc cały dzień z nim - jak Ja wytrzymam hihi żarcik ;-)

witam się z rana!

Tym co coś załatwiają powodzenia, tym co leniu****ą spokoju;)

Ja dopiero zaczyłam wstać z wyrka! Młoda jeszcze leży i bajeczki ogląda.

Ide kawke machnąć i śniadanko.

A co do spotkania, to ja bym proponowała albo 8 maj albo 15 maj.

reklama
Do góry