reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

daffi super :tak:
ciacho ja chce juz lipiec kiedy bede miala go na codzien :sorry: wkurzaja mnie te jego wyjazdy bo stratni na nich jetesmy a tu na miejscu moglby dorobic a tam traci... daja za jeden dzien 30zl "wyjazdowego" no ale bez wyżywienia tam jest, we wlasnym zakresie wsio... nie dosc ze poza domem to nic nie zarobi :confused2:

reklama
no wlasnie ciacho wkurza mnie to bo NIC nie zarobi :confused2:
musi tam jechac... pracuje tam od ponad roku i jeszcze nidy nie wyjezdzal nigdzie, ponoc jego kolej, ale mial byc tylko raz do wakacji a wyliczyli mu juz 3 wyjazdy do wakacji, wiec jeszcze dwa go czekaja, bo jeden z nim tych akustykow poszedl na leczenie dwu miesieczne i z braku pracownika (a na jego miejsce teatr nie moze nikogo przyjac) moj musi teraz tyrac :-(

Witam się i ja z kawką!

Daffi gratuluję! U mnie odkąd Izku sie urodziła nie ma nikogo "nowego" w rodzinie ;/

Larvunia, znowu? no kurcze no

Ja za tydzień jade do rodziców juz.

Marzenka moze tak jak Lili mówi, ze ma jakis czujnik przegrzania i sie wyłacza? poczytaj w instrukcji!

to nieciekawie, no ale teraz wszedzie wykorzystuja ile sie da:-( bedzie dobrze dasz sobie rade to tylko 2 dni

Witam się i ja z kawką!

Daffi gratuluję! U mnie odkąd Izku sie urodziła nie ma nikogo "nowego" w rodzinie ;/

Larvunia, znowu? no kurcze no

Ja za tydzień jade do rodziców juz.

Marzenka moze tak jak Lili mówi, ze ma jakis czujnik przegrzania i sie wyłacza? poczytaj w instrukcji!

jak ja urodzilam to jeszcze przybylo 4 maluszkow 2 chlopcow i 2 dziewczynki.. teraz czekamy bokonec lutego poczatek marca ma kuzynka urodzic synka... no i teraz Agadolaczyla do grona rodzacych.. a podejrzewam ze aga bedzie przy koncowce to mi sie moze uda zaskoczyc wsyztskich w koncu:D

a u mnie w rodzinie nie ma zadnego dziecka z mojego pokolenia. aha jest, Jacka siostra ma 7 letniego Nestora. a tak to ja bede następna i dlugo dlugo nic, bo narazie nic sie nie zapowiada. moja jedna kuzynka sie stara, ale cos im nie wychodzi ;/
kawa wypita. czas ulozyc troche fryz, bo jade dziś do gorzo, do Pani architekt ;)

reklama
Witam kochane, my dziś nockę spokojnie przespałyśmy, Zuzi gorączka wczoraj spadła po syropie Ibufen i tak już się nie pojawiła:-) Dzisiaj rano troszkę herbatki zwróciła ale minimalnie i poprawił jej się koloryt skóry nie jest już taka blada jak wczoraj nawet za bułkę się chwyciła bo głodna...mam nadzieję że to przejściowa jelitówka i że już będzie dziś w miarę oki:tak: Jutro mąż wraca w końcu jupi:-) Może dziś sałatkę warzywną zrobię, ubiorę Zuzkę ciepło i wyjdę do sklepu koło bloku na szybkie zakupy a nam świeże powietrze dobrze zrobi;-)

Do góry