reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A no dzieci dzisiaj przechodziły samych siebie ;-) tak jak pisze Daffi :-) a i dziękuję za spotkanko i miłe pogaduchy :-) Mój Wojtek jeszcze śpi ... potem będzie rządził do późna - chyba zaraz pójdę Go zbudzić ... A Ja coś się słabo czuję ...

Hej co tam??
ja sałateczkę skończyłam, pychotka mniammm:-p niunia zasnęła ale dziś już ładnie bawiła się, pojadła popiła więc myślę że z lekka jej przeszło:tak:
madziarena zdrówka dla twojej pociechy może to też taki wirus jak Zuzke dopadł ale męczyliśmy się tylko jedną noc i jeden dzień oby i u was długo nie trwał;-)
Mycha a czemu nie dziś? co będziesz robiła? Jak coś za tydzień też będę robiła bo chyba rodzice przyjadą to odłożę dla ciebie sałateczki;-) no i piszę się u Ciebie na tę krówkę:tak:
Future fajnego masz kociaka, szkoda że te kłaki przeszkadzają tak jak u mojej teściówki pies wszędzie roznosi a to mieszanka wilczura i zwykłego podwórkowca:-D jednym słowem u teściowej jest pies o mordzie owczarka ale o krótkich łapkach kiedyś wrzucę fotkę jak szwagierkę poproszę niespotykany "gatunek":-D
Larvunia teraz już narzekasz a co będzie na końcu ciąży?:-D trzeba to niestety przejść chcąc nie chcąc :sorry:

Megi a jakoś nie mam siły się już ubierać i tego czorta, dzisiaj dał Mi tak popalić a do końca dnia jeszcze trochę jest .. Pogoda na te dzieci dzisiaj działa nie najlepiej a wiesz jak oni się z Zuźką spotykają to zgodzić się nie mogą to dziś by się już całkiem działo ;-) myślałam, że mężulek wróci po południu to jutro bym wpadła ale że koło południa to już nie będę wam przeszkadzać - nacieszcie się sobą :happy:

No tak Annes przepraszam, ale mialam na myśli moją rodzine w sensie z mojej strony. Przepraszam, bo głupio to zabrzmiało.
A u mnie tyle lasek w "wieku rozdrodczym" i nic.

Jakis podły humor mam. martwie sie bo mam o 10 dni za szybko @. Ale ani to @ ani krwawienie. I sama nie wiem co to.

W sumie Beti mnie uspokoiła ale i tak nerwy mam. Wogole non stop mam nerwy i to tez pewnie przez tol. ehh

Moja piękna juz padła....wiec spadam do wanny po niej póki ciepła woda.

Przepraszam ze tylko o sobie, jutro postaram sie ponadrabiac.

Buziaki!

Katgen- spokojnie możesz tylko o sobie, każdy ma swoje złe dni. a nerwy to przez tą pogodę. niech już będzie ciepło

a moje nie śpią, a mi się chce spać. Wykończą mnie. I jeszcze młody znowu cyca nie chce, aż mi spuchł.

Ostatnia edycja:
kasiu tulam ;-) moj rowno 19 godz padl:-)nie spal od 6-15 rano.
zaarz zmykam do meza do loza:-)
pr powiedz jak tam na diecie dukana?ja wlasnie poczyatlam ich stronke.przymiezam sie ale kurcze co ztego wyjdzie niewiem.
buziaki
milej nocy:-)

Ja też życzę miłej nocki:-)
Kasiu głowa do góry, miną złe dni na pewno:*
Marzenka naciesz się mężem i tak niewiele nam zostało, ja czekam tylko na JUTRO!!:-D
Dobranoc

reklama
Do góry