reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
ja myslalam ze tu bedzie naskrobane a tu cisza weekendowa, i do tego ladna pogoda, my tez zaraz na spacer dziemy bo juz po obiedzie jestesmy
ja wlosy skrocilam i teraz sa good:-)

witam wszystkich, ja też na chwilkę, byłam u mamy, moja młoda coś marudna, drugi raz poszła spać, albo jej jakieś zęby rosną, albo chora będzie, a ja mam zapalenie piersi, młody coś nie chce jeść cycka, tylko w nocy i czasem w dzień.

Może jeszcze zawitam, ale coś podejrzewam, że mi dzieci nie dadzą. Trzymajcie się i miłego weekendu

a mi sie dzisiaj nie chcialo jechac nigdzie, moze jutro
zaliczylam z dzieciakami i psem dlugi spacer, lody zjedlismy
kroma to niedobrze z tym zapaleniem, masz temperature ? a bierzesz antybiotyk?

My też mały spacerek zaliczyliśmy idąc do sklepu hihi...
z mężem na gg popisalam, ciężko tam z netem raz jest raz go nie ma:/ no ale narazie w Afganie nie są tylko w Kirgistanie czy jakoś tak, pojutrze lecą dalej...może tam na miejscu będzie lepszy zasięg neta czy coś...Jutro z Zuzką na 10.30 pójdę do kościółka, trzeba się teraz modlić...
A gdzie reszta dziewczyn??

Witam

Ja dziś zaliczyłam długi spacer z młodym 2,5 h, mały pospał, pobiegał...a na koniec popłakał, bo mama nie chciała na ręce wziąść:dry:
M w tym czasie mieszkanie posprzątał:blink:więc do zrobienie został mi tylko obiad.
Teraz młody poszedł spać, M na koszu, później ma jechać po mojego tatę, który do nas na tydzień przyjeżdza:happy2:Cieszę się, bo widziałam go ostatni raz w październiku.

megi- dzielna kobieta z Ciebie, dobrze że przynajmniej internet macie.

kroma- nie fajnie z tym zapaleniem, kurcze straszny ból.

lili- zdolniacha jesteś, wydziergać czapeczkę:szok:

dzień dobry wieczór, jestem Helenka ;)
od dziś jestem już w domku z mamunią.
pije z piersi jestem grzeczna.
daję się wyspać mamuni ;)

DSC00153.jpg
ps, Jeszcze nic nie czytałam, nadrobie niebawem. dziękuję za miłe słowa ;***

No nie ciekawie z tym zapaleniem, już mam 5 ty raz i czasami bym zabrała mu cyca, i tak ostatnio nie chce jeść muszę kombinować żeby złapał, ale póki mogę to mu daję. A nie brałam antybiotyku, dopóki zapalenie nie trwa dłużej niż 3 dni to nie trzeba.

Future- jakie kochane i słodkie maleństwo, Myszka mała, niech będzie grzeczna, i da mamie pospać, moje nie chciały :) ALe i tak kocham.

Megi- my też idziemy do Kościoła, będę miała was na uwadze :)

Lili- też ci zazdroszczę, masz czym się pochwalić i co dzieciaczkom zrobić od siebie :)

aneteczka- ja tam doczytałam, że Mąż posprzątał ci mieszkanie, pożycz go :)

reklama
Do góry