reklama
C
ciasteczko
Gość
tak wiem wiem
a teraz zgroza wczorajszego wieczoru
po godz 20 zachcialo mi sie robic ciasto, wsadzilam gdzies walek i chialam go wyciagna z blach
i gora szafki ma taka deche co by na tym blat polozyc, nie wiem jak ja to zrobilam
ale zejchalam w ta deche palcem i oderwalam tzn( odszedl ale sie trzyma)sobie kawalek paznokcia od skory, nie wiedzialam co z bolu zrobic, jak po 5 min jakos bylo to pozniej bylo gorzej palec mi zdretwial, omalo z bolu nie zemdlalam, niedobrze mi bylo
dopiero po 2 godzinach jakos bylo ok ale rwal mnie caly wieczor jakby mi ktos tam szpilki wbijal
a teraz zgroza wczorajszego wieczoru
po godz 20 zachcialo mi sie robic ciasto, wsadzilam gdzies walek i chialam go wyciagna z blach
i gora szafki ma taka deche co by na tym blat polozyc, nie wiem jak ja to zrobilam
ale zejchalam w ta deche palcem i oderwalam tzn( odszedl ale sie trzyma)sobie kawalek paznokcia od skory, nie wiedzialam co z bolu zrobic, jak po 5 min jakos bylo to pozniej bylo gorzej palec mi zdretwial, omalo z bolu nie zemdlalam, niedobrze mi bylo
dopiero po 2 godzinach jakos bylo ok ale rwal mnie caly wieczor jakby mi ktos tam szpilki wbijal

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo
future- i jak helence poodba sie pokoik? i jak ty sie czujesz
megi- a co u ciebie jak znosisz ciaze?
ciacho- uuuu wspolczuje musialo bolec mnie ostatnio mloda ugryzla w palec jak jej dawalam kanapke myslalm ze sie zesikam z bolu
future- i jak helence poodba sie pokoik? i jak ty sie czujesz
megi- a co u ciebie jak znosisz ciaze?
ciacho- uuuu wspolczuje musialo bolec mnie ostatnio mloda ugryzla w palec jak jej dawalam kanapke myslalm ze sie zesikam z bolu
a wpadlam jeszcze na chwile
babcia pojechala do kosciola,a ja jestem kucharka:-)
dzieci poszly na podworko to chwila ciszy...
larvunia a no jestem,musielismy przyjechac pozalatwiac kilka spraw
ale jutro wracamy popoludniu....
ciacho wspolczuje az mi ciarki przeszly
pr jak tam synus ??
grzeczny ??
Pozdrawiam !!
babcia pojechala do kosciola,a ja jestem kucharka:-)
dzieci poszly na podworko to chwila ciszy...

larvunia a no jestem,musielismy przyjechac pozalatwiac kilka spraw

ale jutro wracamy popoludniu....
ciacho wspolczuje az mi ciarki przeszly

pr jak tam synus ??
grzeczny ?? Pozdrawiam !!
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hejka my już po kościółku, ziemniaczki się gotują do tego nuggetsy z kurczaka i tak nie wiem czy Zuzia będzie jadła...później do koleżanki na herbatkę i babeczkę no i jakoś dzionek zleci
AniaPR- dziękuję że pytasz, dobrze znoszę ciążę, wręcz jej nie czuję jak narazie hehe, zaczął się ostatni tydzień pierwszego trymestru a ja jeszcze nic nie przybralam na wadze hm:/ zresztą z Zuzią przybrałam tylko 13 kg na całą ciążę-mało
Zobaczymy jak będzie z czasem
A jak ty sprawdzasz się w roli podwójnej mamuni??
Madzia fajnie że sobie wypoczywacie na wsi, trochę spokoju, szkoda że co dobre szybko się kończy, trzymaj się;-)

AniaPR- dziękuję że pytasz, dobrze znoszę ciążę, wręcz jej nie czuję jak narazie hehe, zaczął się ostatni tydzień pierwszego trymestru a ja jeszcze nic nie przybralam na wadze hm:/ zresztą z Zuzią przybrałam tylko 13 kg na całą ciążę-mało
Zobaczymy jak będzie z czasemMadzia fajnie że sobie wypoczywacie na wsi, trochę spokoju, szkoda że co dobre szybko się kończy, trzymaj się;-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
heh magda, megi jakos daje rade chociaz z mloda to ciezko bo marudzi i wymysla ciagle a synek w galerii;p
C
ciasteczko
Gość
zaszlam dzisiaj do deichmanna bo bylam w okolicy, normalnie dziki szal tyle ludzi no cos niewiarygodnego
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Ja wróciłam od koleżanki niedawno a mój dziś coś cisza nie odzywa się
no ale pewnie kiepskie połączenie z netem, bywa:/
ciacho- wspólczuję bólu palca wrrr wiem jak to boli, mnie kiedyś zszedł cały paznokieć fuj, ale u mnie to był wypadek w pracy za co mój pracodawca nic nie nie zapłacił bo się wywinął skubaniec:/
ciacho- wspólczuję bólu palca wrrr wiem jak to boli, mnie kiedyś zszedł cały paznokieć fuj, ale u mnie to był wypadek w pracy za co mój pracodawca nic nie nie zapłacił bo się wywinął skubaniec:/
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł laseczki! no mam chwilkę 
mała jest cudowna tfu tfu, płacze mało, zaczyna jeść dużo (pół na pół-trochę cyca, trochę butli), śpi jak aniołek. w nocy wstawałam 3 razy, ale jak zasneła o 12, to potem wstałam o 4, a potem o 7,30, wiec nie mogę powiedzieć,że jestem zmęczona. Pierwssza kąpielka odbyła się przy udziale mojej mamy, ale nie było żadnej łezki, a za to usmiech od ucha do ucha. Dziś ma 6 dni
Jest słodziutka, a wodę i spanie lubi chyba po mamuni. Mam tylko nadzieję, że będziecie moją podporą w wielu sprawach, bo ja niedoświadczona jestem. teraz mała ma np kupke luźną i sie zaczęłam denerwować, żeby się nie odwodniła albo coś, ale nie łacze,że boli ją brzunio, tylko pierdzi głośno...Jak coś wiecie na ten temat, to dajcie znać. i przypominam, że karmie poł cycem, pół sztucznie...
och mogłabym się rozpisywać na jej temat, ale w zasadzie, to nawet nie nacieszam się nią do końca, bo ciągną mnie jeszcze bardzo szwy, i bardzo bolą plecy. w szpitalu miałam okropne łóżko, zapadające się, jak małą karmiłam to się garbiłam, no i oczywiscie wychodzi znieczulenie w kręgosłup.
ale prócz tego mogę powiedzieć o świetnej porodówce, w sensie babek, bo naprawdę były kochane, trzymały za rękę, zagadywały i rozśmieszały, zeby rozładować napięcie...
operował mni sroka i wójcik. Sroka bada dość boleśnie,ale zna się na rzeczy. Wójcik przemiły i wszycy mówią, że Helenka to piękne imię.
Larvunia ja na Twoim miejscu nie sugerowałabym się tym, jak kto mówi na Alicję. Jeśli Ty będziesz mowiła Alicja, a nie Ala, to ona też bedzie chciała, żeby tak na nią mówić. Ja mowię Alutka
a dla Heli mamy już wiele zdrobnień, ale o tym kiedy indziej.
PR - o ile pamiętam to Ty pytałaś, czy się Heli podoba pokoik, w zasadzie to nic nie mówiła, ale włóżeczku śpi jak aniołek, lampka w nocy nie parzy w oczka, wiec nie krzyczy za mocno. a czy jej się podoba, to się okaże.
bardzo wam dziękuję za wszystkie życzenia, dodawało mi to otuchy w szpitalu. aha mała dostała w pierwszej minucie 9/10 pkt, a po 3 minutach juz miała 10/10
dobra lecę na nią popatzreć.
love
An.
mała jest cudowna tfu tfu, płacze mało, zaczyna jeść dużo (pół na pół-trochę cyca, trochę butli), śpi jak aniołek. w nocy wstawałam 3 razy, ale jak zasneła o 12, to potem wstałam o 4, a potem o 7,30, wiec nie mogę powiedzieć,że jestem zmęczona. Pierwssza kąpielka odbyła się przy udziale mojej mamy, ale nie było żadnej łezki, a za to usmiech od ucha do ucha. Dziś ma 6 dni
och mogłabym się rozpisywać na jej temat, ale w zasadzie, to nawet nie nacieszam się nią do końca, bo ciągną mnie jeszcze bardzo szwy, i bardzo bolą plecy. w szpitalu miałam okropne łóżko, zapadające się, jak małą karmiłam to się garbiłam, no i oczywiscie wychodzi znieczulenie w kręgosłup.
ale prócz tego mogę powiedzieć o świetnej porodówce, w sensie babek, bo naprawdę były kochane, trzymały za rękę, zagadywały i rozśmieszały, zeby rozładować napięcie...
operował mni sroka i wójcik. Sroka bada dość boleśnie,ale zna się na rzeczy. Wójcik przemiły i wszycy mówią, że Helenka to piękne imię.
Larvunia ja na Twoim miejscu nie sugerowałabym się tym, jak kto mówi na Alicję. Jeśli Ty będziesz mowiła Alicja, a nie Ala, to ona też bedzie chciała, żeby tak na nią mówić. Ja mowię Alutka
a dla Heli mamy już wiele zdrobnień, ale o tym kiedy indziej.
PR - o ile pamiętam to Ty pytałaś, czy się Heli podoba pokoik, w zasadzie to nic nie mówiła, ale włóżeczku śpi jak aniołek, lampka w nocy nie parzy w oczka, wiec nie krzyczy za mocno. a czy jej się podoba, to się okaże.
bardzo wam dziękuję za wszystkie życzenia, dodawało mi to otuchy w szpitalu. aha mała dostała w pierwszej minucie 9/10 pkt, a po 3 minutach juz miała 10/10
dobra lecę na nią popatzreć.
love
An.
Podziel się: