cześć wszystkim
100 lat dla Dawidka
Future- luźne kupy to normalne, moje też miały luźne, aż wodniste, jak dokarmiasz butlą, to dawaj jej coś do picia, bo z butli jest pokarm bardziej sycący i może jej się chcieć pić, chyba że masz dość chudy z cyca, to nie musisz. Mój je też teraz częściowo z butli i pije dodatkowo herbatkę koperkową. Mój Arek na początku też spał całą noc i przebudzał się tylko raz, ale teraz mu cyc nie wystarcza i biedak ciągle głodny jest, a butli mi się nie chce robić w nocy, więc jak Helenka będzie miała butlę an noc, to będzie ci dłużej spać. Po 3 tyg. może mieć kolki, ale nie koniecznie wszystkie dzieci mają. Moje akurat po 3 tyg. dostały, a moich koleżanek dzieci nie miały, więc życze Helence żeby nie miała i nie płakała. A jak coś to ją masuj po brzuszku
Ja też nie mam weny, źle mi coś zjadłam i od wczoraj mam mdłości i jakaś słaba jestem, przedwiośnie idzie, mam migrenę i lepiej, żeby nikt do mnie nie podchodził
A pogoda ma się popsuć pod koniec tyg. ma być 3 stopnie. A ja mam chrzest w niedzielę, co za interes