reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
To i ja się melduję z powrotem nachodziłyśmy się nia ma co nogi w tyłku czuję:tak: ale dobrze Zuza po takim spacerze od razu poszła spać, Zupka mi się gotuje ogórkowa na skrzydełku i ładnie pachnie w domu ymmm:-) Mój mi napisał że neta nie mają tam gdzie dolecieli dziś...buuu może za kilka dni już będzie ok jak dotrą do bazy:sorry: cóż trzeba czekać. Zostają eski choć drogie i nie za często piszemy, mało co:no:
Ciekawi mnie jak u mnie będzie z karmieniem, Zuza tylko 2 miesiące wisiała na cycu potem już mleczko modyfikowane:-( chciałabym jak najdłużej karmić...

Befatka - Z chęcią dam troszkę, ja mam z oliwką, nie wiem czy preferujesz.Moje też ulewały, za dużo jedzą na raz, niż im się mieści w brzuszku.

Megi- Tak to już jest z dziećmi, jedne wiszą na cycu 2 lata i nie chcą zejść, a inne, same nie chcą i trzeba im wpychać na siłę. Ja młodą karmiłam 6,5 m-ca. Z młodym też bym chciała do pół roku, jeszcze ten m-c doczekać.

Mycha- ty kochana oszczędzaj nerwy i jak coś ci dolega to zawsze możesz napisać na priv, a któraś ci na bank doradzi, mam nadzieję że nic strasznego i dzidzi nie zaszkodzi.

Ja oglądam kwait pustyni i beczeć mi się chce :-(

hej mamuski
eż bym chciała do pół roku, jeszcze ten m-c doczekać.

Ja oglądam kwait pustyni i beczeć mi się chce :-(
ja oglądałam wczoraj i na koniec wyłam jak głupia

future gratulacje, dużo zdrówka dla Helenki i siły dla rodziców

marzenka - słodkiego życia dla Dawiodka

kroma mi witaminy kazali podawac dpiero od 8 doby (wit K) i od 15 (wit D) nie wiem czy te witaminy podaje sie przy karmieniu mieszanym, cycowe dzieci dostają, sztuczniaki nie a jak jest przy karmieniu mioeszanym pojecia nie mam

larvunia jak tam Marcel po topieniu Marzanny?

byli topic marzanne :eek: nic nie wiem, tylko wiem ze piekli kielbaski jakies w ognisku...
a gdzie ja topili niby :eek:

edit:
juz wypytalam Marcelka troche... cos mi mowil ze byli nad woda topic lalke i noga jej odpadla i jej machali :-D

Ostatnia edycja:
Asia- ja też na tej końcówce wyłam jak głupia, do tej pory mi się chce, świat jest okrutny i podły.
Przy Olce mi kazali tak jak piszesz Wit. podawać,a przy Arku już szybciej. No i na mleku mod. to nie podaje się wit. d chyba, że pediatra będzie kazał.

No właśnie poryczałam i mnie głowa boli. Idę się z dzieciakami pobawić.

A no staram się oszczędzać i się nie denerwować, ale po pierwsze przy Moim łobuzie się po prostu nie da :-( chyba przechodzi bunt 2-latka bo normalnie czasami nie wyrabiam tak Mi ciśnienie podnosi że brak słów ....
Inne sprawy też Mnie dobijają, synek jak to mówią dokłada do pieca i dzień mam z głowy, siedziała bym i ryczała, ale włączyłam sobie muzyczkę którą lubię i jakoś przetrwałam zaraz seans filmowy pomału się zacznie i dzień zleci do końca - mam nadzieję, że jakoś wytrwam a Wam bardzo bardzo dziękuję za wsparcie i słowa otuchy zawsze to lżej jak się wie że można na kogoś liczyć chociażby we wsparciu duchowym ..... ;-)

Kroma uwielbiam oliwki w kazdej postaci (no ale prawie bo bez pestek preferuje) zielone najbardziej z serem feta i suszonymi pomidorami mmmm .A jem dopiero od kąd w Uk zamieszkałam wczesniej nie lubiłam
Moja dostała wit K w zastrzyku w 2giej dobie a d nie podawałam wcale bo piła modyfikowane Gp kazał na słonce sie wystawiac :p No ale wiem ze w pl jet inaczej
LaRvunia juz sie pogodzilismy i bylismy z mała w parku teraz oba łotrzyki śpia a matka po necie buszyje
Marcel najlepszy lalke był topic co jej noga odpadła hahaha cóz za sadyzm i to w przedszkolu państwowym hahahahah
Mycha staraj sie wyluzowac i olac niektóre sprawy jak sie da oczywicie
Czesc Asienka jak tam dziewczynki zdrowe??

Ostatnia edycja:
witam
befatka a ja nie znosze oliwek dla mnie sa niezjadliwe tak jak sledzie:sorry:
jutro ide chyba sobie jakies buty kupic na wiosne bo nie mam:eek: ale kupie na koturnie bo w takich dobrze mi sie autem jezdzi
dzisiaj nawet pojechalam od domu pod garaz i sama wjechalam hehe

reklama
witam
befatka a ja nie znosze oliwek dla mnie sa niezjadliwe he

ja tez nie lubie, albo do tej pory na jakies trefne trafialam albo jak dla mnie smakuja strasznie

Marcel najlepszy lalke był topic co jej noga odpadła hahaha cóz za sadyzm i to w przedszkolu państwowym hahahahah
Mycha staraj sie wyluzowac i olac niektóre sprawy jak sie da oczywicie
Czesc Asienka jak tam dziewczynki zdrowe??
ha ha jesli chodzi o ta marzanne to moja oliwka wycofuje sie z tego, ze byli cos topic:shocked2:

befatka dzięki dziewczyny chwilowo zdrowe ale w tym miesiacu to nawet zapalenie oskrzeli u natalki przerobilam szok w sobote byla osłuchowo czysta a w poniedzialek już miala zapalenie oskrzeli :wściekła/y:

nosi któraś z was soczewki? okulistka stwierdzila, że przy mojej wadzie beda najlepsze ale mam problemy z wyjmowaniem tego cholerstwa

Do góry