reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
To i ja się melduję z powrotem nachodziłyśmy się nia ma co nogi w tyłku czuję
ale dobrze Zuza po takim spacerze od razu poszła spać, Zupka mi się gotuje ogórkowa na skrzydełku i ładnie pachnie w domu ymmm:-) Mój mi napisał że neta nie mają tam gdzie dolecieli dziś...buuu może za kilka dni już będzie ok jak dotrą do bazy
cóż trzeba czekać. Zostają eski choć drogie i nie za często piszemy, mało co
Ciekawi mnie jak u mnie będzie z karmieniem, Zuza tylko 2 miesiące wisiała na cycu potem już mleczko modyfikowane:-( chciałabym jak najdłużej karmić...
ale dobrze Zuza po takim spacerze od razu poszła spać, Zupka mi się gotuje ogórkowa na skrzydełku i ładnie pachnie w domu ymmm:-) Mój mi napisał że neta nie mają tam gdzie dolecieli dziś...buuu może za kilka dni już będzie ok jak dotrą do bazy
cóż trzeba czekać. Zostają eski choć drogie i nie za często piszemy, mało co
Ciekawi mnie jak u mnie będzie z karmieniem, Zuza tylko 2 miesiące wisiała na cycu potem już mleczko modyfikowane:-( chciałabym jak najdłużej karmić...
kroma
Fanka BB :)
Befatka - Z chęcią dam troszkę, ja mam z oliwką, nie wiem czy preferujesz.Moje też ulewały, za dużo jedzą na raz, niż im się mieści w brzuszku.
Megi- Tak to już jest z dziećmi, jedne wiszą na cycu 2 lata i nie chcą zejść, a inne, same nie chcą i trzeba im wpychać na siłę. Ja młodą karmiłam 6,5 m-ca. Z młodym też bym chciała do pół roku, jeszcze ten m-c doczekać.
Mycha- ty kochana oszczędzaj nerwy i jak coś ci dolega to zawsze możesz napisać na priv, a któraś ci na bank doradzi, mam nadzieję że nic strasznego i dzidzi nie zaszkodzi.
Ja oglądam kwait pustyni i beczeć mi się chce :-(
Megi- Tak to już jest z dziećmi, jedne wiszą na cycu 2 lata i nie chcą zejść, a inne, same nie chcą i trzeba im wpychać na siłę. Ja młodą karmiłam 6,5 m-ca. Z młodym też bym chciała do pół roku, jeszcze ten m-c doczekać.
Mycha- ty kochana oszczędzaj nerwy i jak coś ci dolega to zawsze możesz napisać na priv, a któraś ci na bank doradzi, mam nadzieję że nic strasznego i dzidzi nie zaszkodzi.
asienka.k1
hej mamuski
future gratulacje, dużo zdrówka dla Helenki i siły dla rodziców
marzenka - słodkiego życia dla Dawiodka
kroma mi witaminy kazali podawac dpiero od 8 doby (wit K) i od 15 (wit D) nie wiem czy te witaminy podaje sie przy karmieniu mieszanym, cycowe dzieci dostają, sztuczniaki nie a jak jest przy karmieniu mioeszanym pojecia nie mam
larvunia jak tam Marcel po topieniu Marzanny?
ja oglądałam wczoraj i na koniec wyłam jak głupiaeż bym chciała do pół roku, jeszcze ten m-c doczekać.
future gratulacje, dużo zdrówka dla Helenki i siły dla rodziców
marzenka - słodkiego życia dla Dawiodka
kroma mi witaminy kazali podawac dpiero od 8 doby (wit K) i od 15 (wit D) nie wiem czy te witaminy podaje sie przy karmieniu mieszanym, cycowe dzieci dostają, sztuczniaki nie a jak jest przy karmieniu mioeszanym pojecia nie mam
larvunia jak tam Marcel po topieniu Marzanny?
byli topic marzanne
nic nie wiem, tylko wiem ze piekli kielbaski jakies w ognisku...
a gdzie ja topili niby
edit:
juz wypytalam Marcelka troche... cos mi mowil ze byli nad woda topic lalke i noga jej odpadla i jej machali
nic nie wiem, tylko wiem ze piekli kielbaski jakies w ognisku...a gdzie ja topili niby

edit:
juz wypytalam Marcelka troche... cos mi mowil ze byli nad woda topic lalke i noga jej odpadla i jej machali

Ostatnia edycja:
kroma
Asia- ja też na tej końcówce wyłam jak głupia, do tej pory mi się chce, świat jest okrutny i podły.
Przy Olce mi kazali tak jak piszesz Wit. podawać,a przy Arku już szybciej. No i na mleku mod. to nie podaje się wit. d chyba, że pediatra będzie kazał.
No właśnie poryczałam i mnie głowa boli. Idę się z dzieciakami pobawić.
Przy Olce mi kazali tak jak piszesz Wit. podawać,a przy Arku już szybciej. No i na mleku mod. to nie podaje się wit. d chyba, że pediatra będzie kazał.
No właśnie poryczałam i mnie głowa boli. Idę się z dzieciakami pobawić.
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
A no staram się oszczędzać i się nie denerwować, ale po pierwsze przy Moim łobuzie się po prostu nie da :-( chyba przechodzi bunt 2-latka bo normalnie czasami nie wyrabiam tak Mi ciśnienie podnosi że brak słów ....
Inne sprawy też Mnie dobijają, synek jak to mówią dokłada do pieca i dzień mam z głowy, siedziała bym i ryczała, ale włączyłam sobie muzyczkę którą lubię i jakoś przetrwałam zaraz seans filmowy pomału się zacznie i dzień zleci do końca - mam nadzieję, że jakoś wytrwam a Wam bardzo bardzo dziękuję za wsparcie i słowa otuchy zawsze to lżej jak się wie że można na kogoś liczyć chociażby we wsparciu duchowym ..... ;-)
Inne sprawy też Mnie dobijają, synek jak to mówią dokłada do pieca i dzień mam z głowy, siedziała bym i ryczała, ale włączyłam sobie muzyczkę którą lubię i jakoś przetrwałam zaraz seans filmowy pomału się zacznie i dzień zleci do końca - mam nadzieję, że jakoś wytrwam a Wam bardzo bardzo dziękuję za wsparcie i słowa otuchy zawsze to lżej jak się wie że można na kogoś liczyć chociażby we wsparciu duchowym ..... ;-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kroma uwielbiam oliwki w kazdej postaci (no ale prawie bo bez pestek preferuje) zielone najbardziej z serem feta i suszonymi pomidorami mmmm .A jem dopiero od kąd w Uk zamieszkałam wczesniej nie lubiłam
Moja dostała wit K w zastrzyku w 2giej dobie a d nie podawałam wcale bo piła modyfikowane Gp kazał na słonce sie wystawiac
No ale wiem ze w pl jet inaczej
LaRvunia juz sie pogodzilismy i bylismy z mała w parku teraz oba łotrzyki śpia a matka po necie buszyje
Marcel najlepszy lalke był topic co jej noga odpadła hahaha cóz za sadyzm i to w przedszkolu państwowym hahahahah
Mycha staraj sie wyluzowac i olac niektóre sprawy jak sie da oczywicie
Czesc Asienka jak tam dziewczynki zdrowe??
Moja dostała wit K w zastrzyku w 2giej dobie a d nie podawałam wcale bo piła modyfikowane Gp kazał na słonce sie wystawiac
LaRvunia juz sie pogodzilismy i bylismy z mała w parku teraz oba łotrzyki śpia a matka po necie buszyje
Marcel najlepszy lalke był topic co jej noga odpadła hahaha cóz za sadyzm i to w przedszkolu państwowym hahahahah
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
witam
befatka a ja nie znosze oliwek dla mnie sa niezjadliwe tak jak sledzie
jutro ide chyba sobie jakies buty kupic na wiosne bo nie mam
ale kupie na koturnie bo w takich dobrze mi sie autem jezdzi
dzisiaj nawet pojechalam od domu pod garaz i sama wjechalam hehe
befatka a ja nie znosze oliwek dla mnie sa niezjadliwe tak jak sledzie

jutro ide chyba sobie jakies buty kupic na wiosne bo nie mam
ale kupie na koturnie bo w takich dobrze mi sie autem jezdzidzisiaj nawet pojechalam od domu pod garaz i sama wjechalam hehe
reklama
asienka.k1
witam
befatka a ja nie znosze oliwek dla mnie sa niezjadliwe he
ja tez nie lubie, albo do tej pory na jakies trefne trafialam albo jak dla mnie smakuja strasznie
ha ha jesli chodzi o ta marzanne to moja oliwka wycofuje sie z tego, ze byli cos topicMarcel najlepszy lalke był topic co jej noga odpadła hahaha cóz za sadyzm i to w przedszkolu państwowym hahahahah

befatka dzięki dziewczyny chwilowo zdrowe ale w tym miesiacu to nawet zapalenie oskrzeli u natalki przerobilam szok w sobote byla osłuchowo czysta a w poniedzialek już miala zapalenie oskrzeli

nosi któraś z was soczewki? okulistka stwierdzila, że przy mojej wadzie beda najlepsze ale mam problemy z wyjmowaniem tego cholerstwa
Podziel się: