reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asienka nasza mloda na nabial dalej i jak zje to dostaje momentalnie katar i przytykaja jej sie trabki sluchowe i gorzej slyszy juz od 3 tyg nic jej nie daje z nabialu i jest bol dla niej

reklama
asienka- ja noszę od studiów, mam -5,5. Wiem na początku jest problem, trzeba ją po oku przesunąć lekko palcem i najlepiej, żeby oko było wilgotne, bo jak jest suche to się przyssie i nie idzie jej ściągnąć.

kroma a ja tak mysle co zrobic z wierzchu na tortach, dla mlodego mam juz zrobione kwiaty z masy cukrowej
a dla mlodej chyba wiem co zrobie mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni:-):-D

hej, niunia śpi wykąpana i pachnąca, już kilka godzin. zjadła i śpi...
nie wybudzam, bo to nie przynosi żadnego efektu, bo zaciska wargi i nie chce jesc, zjada jak się zbudzi. Witaminki od 8 doby, czyli jeszcze nie daję.
jak ją nakarmiłam przed wyjazdem do gorzowa, nie bylo nas 2,5 h a ona się nawet nie obudziła. wróciliśmy o 7, a o 7,30 zjadla i śpi.

ja nie mam szwu, była aż jedna długa niebieska nitka, Rybski powiedział, że mam ją zachować dla małęj i dać na pamiątkę...
w brzuchu nieco lepiej, bo nie ciągnie nic, ale musze odpocząć i się położyć...

buziaki dla was babolki ;***

reklama
Witam :)
My wczoraj cały dzień na dworze - mała zjeżdżała ze zjeżdżalni sama na siedząco jak pocisk hehehe :) ale jak wróciła to katar na maxa - możliwe, że to zęby bo się okropnie ślini i wpycha wszystko do buzi.
My właśnie szukamy jakiegoś fotelika na rower, najlepiej używany bo te nowe to cholernie drogie no ale jak nie znajdziemy to będzie trzeba coś kupić. Wogóle mam jeszcze mnóstwo rzeczy do załatwienia a wyjazd M już za 2 tyg ;(((( MASAKRA !!!
Megi jak się czujesz ??? Jaki masz kontakt z mężem ? Jakoś leci ... ?

Do góry