reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halusien
ania ja kupuje na allegro bo w gorzowie nie wiem gdzie dostac... za to teraz kupilam w proszku barwniki bo juz nie chcialam placic po 12 zl za maly pojemnik zelu
nie zaluje, szybko doszla przesylka:-)
future to malutka maly spioszek, niech spi sen to zdrowie, fajnie ze lepiej sie czujesz

reklama
czesc w ten piekny dzionek:-)
larvunia jak marcel po pierwszym dniu w przedszkolu?
dzis pwenie tez na rower idziemy juz mi sie zupka gotuje dzis jarzynowka:-)
milego dnia:-)

Cześć kobitki, pospałam dziś prawie do 9:-) Mam chęć dziś za porządki się wziąć, umyć okna itd...później pewnie z Zuzią wyjdę bo ładnie znów.
Madziarena już za 2 tygodnie? ale czas leci, mojego nie ma już tydzień tzn jutro będzie tydzień, już w dwóch miejscowościach byli takie postoje mają ale już jest w Afganie jakimś mieście, dziś czy jutro mają dotrzeć do bazy w której już zostanie no i tam pewnie neta będą mięli bo jak na razie to przez 2 dni nic:no: Tak ogólnie dobrze jakoś znoszę to rozstanie choć wieczorami to jest ciężej, tęsknota daje we znaki i czasem się smutam ale obiecałam mojemu że dla niego dam radę razem z Zuzką...

ciepelko na dworze prawie 14stopni:-) oby juz tak zostalo :-):tak:
ide pozniej na jakis dluzszy spacer jak dzieciakow nie bedzie:-D

reklama
befatka u was to jest pewnie cieplej niz u nas i male prawdopodobienstwo ze temp. u was spadnie
ja ubralam dzisiaj sobie sukienke jeansowa juz mam dosyc spodni tylko butow brak:baffled:

Do góry