reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ho!
cambria - poszukaj w necie, ja sie nie orientuje. moja ma dopiero tydzień. ale jak dobrze poszukasz to cos sie znajdzie, podzwonisz i na pewno dasz rade.

ej laseczki jest tak pięknie na dworze, a my grzejemy w domu, bo mała ma czkawke jak tylko temperatura spadnie. w calym domu coprwda pozakrecane kaloryfy, ale w kuchni i u niej ciepełko. chcialoby sie pójść na spacerek... ale nieee...jeszcze trochę.
dostalam wczoraj w Patim i Maxie to mleko co karmili w szpitalu i mała jakby zupełnie inna. nie ma bąków prawie, kupka ładniejsza...no normalnie cód i miód...

menżu odpoczywa, bo zapierniczął dziś z odkurzaczem, szmatą do okien, robił w garach....eh...fajnie,że mamy facetów... a ja na forum hihi

reklama
future- a moze mala ma czkawke od tego ze jej sie odbije? moj jak mu sie lekkoo na lezaco odbije to wtedy ma czkawke mloda tez tak miala...
cambria- usg serduszka robi dr Pawlicka na warszawskiej w takim nowym budynku ma gabinet
a usg brzuszka maluszkow nie wiem gdzie robia....

a ja od rana zakopalam sie w nowym forum o chustach i studiuje hehehe, juz glupialam :-D
Ide sie szykowac po mlodego zaraz, w dmu nic nie zrobione no masakra jak ten net zrzera czas... a wszystko przez katgen :-D:-D:-D pokazala mi to forum ;-)
Szukam chusty dla malej do noszenia ;-)

Future ja powoli bym juz zaczynala wychodzic z nia.. :tak: W listopadzie ja po tygodniu juz smigalam :tak: A od 2-3 dniach chyba nie pamieta dokladnie codziennie autkiem juz jezdzil Fruciu po lekarzach ;-) a bo to krostke zauwazyalm i zesrana juz lecialam, a to mlody pryknol a to a tamto doktorka bez kolejek juz nas wpuszczala hehehe

dobra lece , bo do g-wa jade pozniej do gincia papapap

Hej laski
melduje sie tylko ze jestem juz w domciu wczoraj wrocilismy wieczorem
dzis juz wrocilam ze szkoly i ide cos gotowac...
pogoda piekna 16 st az zyc sie chce...:-):-)

marzenka a ty juz nie pracujesz tak?? bo chyba cos ominelam...:baffled:

megi fajnie ze jakos dajesz rade...oby do przodu:tak::-)

future dobrze ze malutka narazie grzeczna,a kiedy planujesz wyjsc na pierwszy spacerek?
my tez po tygodniu zaczelismy wychodzic,bez zadnego werandowania...:tak::tak:

no to narazie na tyle lece i pozdrawiam !!!:-)

hej,
wlasnie od alergologa wróciłyśmy,
nie jest źle, zmiana leków, nowe smarowidlo i po zniknieciu zmian(ktore wyskoczyly przy zapaleniu oskrzeli) mamy testowac normalne mleko modyfikowane

marzenka a ja wlasnie ''zamowilam ''pizze

Hej dziewczyny, dopiero się witam bo byliśmy z synkiem z Moim mężem w trasie. szybko dzisiaj obskoczył klientów ale co z tego jak do domu i tak szybciej nie wróci, denerwuje Mnie to wszystko .... Całymi dniami nie ma go w domu i pieniędzy też nie ma bo tyle godzin co on pracuje to zarabia śmieszne pieniądze aż żal normalnie ...
Dzisiaj żadnego obiadu nie robię mam to w doopie, synkowi tylko coś uszykuje a M niech sam sobie coś uszykuje ...
A tak poza tym pogoda śliczna tylko na dworze siedzieć ;-)
Pozdrawiam was wszystkie ciepło :-)

Hejka, my też już po spacerku dłuższym, znajoma wyciągnęła mnie na zakupowe szaleństwo, ja nic nie kupiłam tylko Zuzi kilka par rajstop bo już wyrosła i nie ma za to znajoma zaszalała:tak: znalazłam fajny sklep gdzie mają super ciuszki, po wypłacie muszę się tam koniecznie wybrać:-)...Obiadek się gotuje gotowane pulpety i sosik z pyreczkami, kupiłam też ogóreczki kwaszone bo mnie coś naszło:-p...Zuzka usnęła

befatka u was to jest pewnie cieplej niz u nas i male prawdopodobienstwo ze temp. u was spadnie
ja ubralam dzisiaj sobie sukienke jeansowa juz mam dosyc spodni tylko butow brak:baffled:

taaa tylko padac moze i to juz doopa jak na przyjecie grillowo -urodzinowe

za 2 tyg chyba wypróbuje dunkana na moim facecie i moze sobie :) on chce miec -15 a ja jakies 5 checi sa zobzczymy co dalej

Dzis byłam z moja w parku i biedaczka przywaliła buzka w taka metalowa hustawke i ja ja kołysałam na niej ma śliwke pod okiem az mi sie płakac chce jak na nia patrze :(

Ostatnia edycja:
reklama
powiedziała nam lekarka ze gdzies za dwa tygodnie zaczac werandowac i wychodzic. narazie nie, bo sie boję o nią, muszę poznać po troszke jej zchowania, ale już się nie mogę doczekac kiedy pójdziemy. czerwony mercedes czeka ;)

Do góry