reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam dziewczyny, ja po spacerze, trzeba korzystać póki ciepło jest, poszłabym jeszcze raz ale nie mam jak z dwójką wyjść z drugiego piętra, poczekam, aż dzieciaki kurtki ściągną i mały będzie stabilniejszy.

Future- to skarb masz a nie dziecko, zawsze się zastanawiam gdzie się takie rodzą śpiochy, bo moje żadne od początku w ciągu dnia nie spało długo, w nocy też się często budzą. Jedynie co mały na początku spał długo w nocy i raz się wybudzał, a teraz 4 razy.
Niech Helenka śpi, bo jak dzieci śpią to rosną. A dwa tyg. zlecą szybko i już będzie o wiele cieplej i małej nie będzie trzeba w te bety ubierać.

Nic mi się nie chce nie wyspałam się, o 3 młody mi koncert życzeń dał, spać mu się nie chciało i musiałam go bujać, a 7,5 kg to już nie tak łatwo.

Befatka- szkoda małej, ale do wesela się zagoi, moja też łaziła ostatnio z limem i z wargą rozciętą, dzieciaki szaleją i nie patrzą co robią.

reklama
halusien
jestem zajechana nachodzialam sie dzisiaj butow nie mialam czasu kupic, i w tych moich trekingowych noga mi poplynela dzisiaj:eek:
ale pogoda super 16stop:-)

kroma- moj tez spi ladnie raz w noy wstaje do niego tfu tfu a nam z malymlekarka kazala juz po tygodniu wychodzic tylkoze u nas troche dluzej bylo bo w szpitalu bylismy
my tez zaliczylismy spaceri w koncu odebralam moj dyplom juuupi
i u ksiedza bylismy pytaco termin chrztu i jest w swieta u nas wiec trzeba bedzie zalatwiac

no to same narodziny dzieciakow, i chrzciny ale tlum tu u nas:-D
ania fajnie ze na swieta pewnie bedzie cieplo,no i jeden wydatek jedni goscie,
my robilismy tak chrzciny starszej ale na Boze Narodzenie z tym ze miala niecaly miesiac

megi nie smutaj sie:-)bedzie dobrze z czasem sie przyzwyczaisz.
moj na kolacje zajada ogorka:szok::szok:ma czasme takie odpaly hehe:-D

czy ktoras z was byla moze u stomatologa dzieciecego?bo chcialabym sie wybrac davidem,chociazby dla swietego spokoju:-)

dzis jak zwykle bylismy na rowerach az milo:-)bedzie dobrze sie spalo:-)

Pr- to ty też ma złote dziecko, moje w nocy na cycu i mam mało pokarmu, ciągnie z dwóch i chyba jest głodny, a mi się nie chce butli robić. Niedługo muszę zacząć w nocy go dokarmiać. My chrzcimy teraz w niedzielę, razem z urodzinami małej robimy imprezę. Też masz fajnie bo pogoda o niebo lepsza będzie i w tym samym czasie święta :)

A mój młody poszedł spać, ciekawa jestem jak na długo.

Ja już wyprana i czekam na Męża

Megi- nie smuć się za bardzo, dzidzia odczuwa :) Szkoda, że jesteś sama, mąż na bank jak wróci to ci wynagrodzi.

PR ja właśnie zerknełam, że Jasiek ma już 2 miesiące...normalnie jak ten czas zapier dziela to szok!
ja sie właśnie wykąpałam, po gorącym prysznicu ściągnełam 120ml milka hehe... Mama mi mowi, ze mam tłuste mleko i mała dlatego tak śpi, bo ją trzyma długo. a jak nie mam w nocy, to robie proszkowe ;)

dziś mam naprawde luzik tfu tfu

nawet fakty obejrzałam ;)

reklama
future to fajnie ze mala ci tak ladnie spi:-) masz czas zeby odpoczac:-)
a ja spotkalam dzisiaj moja fryzjerke (3lata jej nie widzialam) no wielka szkoda ze to nie bylo tydzien temu to by mnie sciela

b

Do góry