reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

po tej trzesiawie moze sie sypiesz;-) wibracie ogolnie nie sa dobre dla kosci
my pozniej tez idziemy na dwor teraz musze odpoczac w domu troche

reklama
hej ja już po fryzjerze, nigdy nie byłam tak długo - 3,5h:szok:
miałam odżywianie włosów, farbowanie, cięcie i modelowanie, zrobiłam sobie grzywę i tak średnio się czuje ale mój mówi żebym coś zmieniła bo ciągle tak samo chodzę:-p

ciasteczko ja też bym chciala zejść na jakiś jaśniejszy brąz, farbuję na ciemny brąz a wychodzą czarne:sorry2:

KasiaF87 ty jesteś z bledzewa? bo mam tam szwagra i dobrych znajomych, może nawet się znacie:-p

martucha to ladnie posiedzialas u fryzjera ale czasem trzeba:-)
ja sama mialam dosyc juz mojego kolor bo jest tak jak piszesz z tym farbowaniem
moj M nie mowi zebym cos zmienila bo ja mam tak ze zapuszczam przez rok dwa i pozniej scinam bo pol mi wypadnie albo mam dosyc bo mi generalnie zle w rozpuszczonych a ciagle zwiazane kudly to dla mnie mija sie z celem
moj tylko powiedzial ze absolutnie zadnych krotkich czyli wszystko co jest krotsz niz uszy odpala:-D:-D

ciacho u mnie ta sama gadka:-D też mówi byle nie krótkie ale żebym coś zmienila bo też ciągle wiąże w kucyk a z przodu spinam do góry bądź zakładam opaskę:cool2:
teraz już też spięłam bo za gorąco na rozpuszczone:-p ale zrobiłam grzywę to przynajmniej widać że jakaś zmiana jest:-D

zmykam na jogę, miłego wieczorku dziewczyny:-)

Tak, tak Kasia wiem gdzie Bledzew jest ;-) w ekonomiku nauczyciel z Bledzewa uczył Mnie geografii :-)
A tu widzę fryzjer pełną parą, jedna po drugiej fryzurki zmienia - w końcu wiosna więc czas na zmiany hihi ;-)
Megi to fajnie, że czujesz ruchy ;-) zazdroszczę, Ja albo nie wyczułam albo jakieś leniwe te Moje jest i nie ma zamiaru Mnie pogilgać ;-) a jak tam babcia?

jejku dopiero sie mala mi uspokoila.. ale sie wiercila masakra a jak bolalo :baffled: Zaczelo sie u mnie z bolacymi kopniakami :sorry2: nic przyjemnego... mowie Wam... jak nie pod zebra to na pecherz i tak od 15.00 z przerwami :dry: Moj sie ze mnie smial, ze obcego mam w brzuchu, takich gor to nie widzialam z fruciem jeszcze jak byl w brzuszku ;p

ale dziwnie jak moj staruszek w domu siedzi hehehe, nie wiem co z nim mam robic :shocked2::-D Dopiero filmik skonczylismy ogladac na lapku, mlody gierczyl z przerwami na kompie... i czas zlecial.

...ide poczytac co u Was bo widze troche pisalyscie ;-)

miłego pluskania my już po :)

A Martucha to się nasiedziałaś, ja coś podejrzewam że mi z 4 godziny zejdzie jak ja nie lubię fryzjerów, bardziej robić coś z głową. A z tymi dzieciakami to ja mam wesoło, młody ciągle zaciesza do młodej i na razie grzeczniutki, a Olka ciągle kombinuje, ostatni jadła płatki i ketchup.

Lavrunia- to ci mały łobuziak rośnie, moja też kopała pod żebra i miałam takie górki na brzuchu jak się przewracała, będzie z niej mała iskierka.

chlopaki juz tez u mnie po kalpieli, razem tsunami w wannie robili i pol lazienki mam teraz plywajacej ;-)
ale chichrali sie az na balkonie slyszalam ;-)
teraz kolacyjke je Fruciu, mycie zabkow i lulu bo ledwo na oczy patrzy. Jak ja lubie jak on chodzi do przedszkola, taki wypapowany w tedy jest hehehe ;-)

kroma no cos czuje wkosciach ze to bedzie wieksza rozrabiaka od Frucia, bo z synkiem problemow nie mam ;-)
Future milego pluskania :tak:

reklama
Do góry