reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

MARTUCHA a może i się znamy... Ale powiem Ci że od prawie 8 lat w sumie tam nie mieszkam... Wiem że personalia nie bardzo podawa więc o nazwisko nie pytam
LARVUNIU nie chcę Cię straszyc ale Kacper też mi strasznie kości poobijał no i niestety dalej temperamentny chłopak jest... W brzuchu to pamiętam że miałam wrażenie że zapiera mi się o żebra i o miednice i się rozciąga...

A my jak wysliśmy ok 11 tak wróciliśmy po 19... M wrócił o 18 z pracy zjadł obiad i poszliśmy na plac zabaw jeszcze... Jak wróciliśmy to od razu Kacper do kąpieli, już po kolacji jest, i zaraz do wyrka... Ale się dzisiaj wychasał... A i ja przy nim akumulatorki swoje rozładowałam... Nogi mnie bolą że hej...

reklama
Dzień dobry ...
Coś dzisiaj bez weny może później się zmieni bo teraz jeszcze wcześnie i chyba się jeszcze nie obudziłam całkowicie. :-p
Dzisiaj znowu muszę na miasto iść usz no ... :no:
Później coś naskrobię bo teraz nic wymyślić nie mogę :-p ;-)

dzien dobry:-)
mycha co ty spac nie mozesz?bo ja tez nie spie od 5 godz,nosz kur.....kazdego dnia budze sie coraz wczesniej....
my dzis z madziarena mamy spotkanko:-)
milego dnia kochaniutkie
bo pewnie nie dam rady dzis zajrzec juz

witam, ja też od 5 nie śpię ale z chęcią bym dłużej pospała, ale nie ma jak to pobudka gdy mały stęka bo kupki wali. Teraz odpadł i śpi. Jak ja już wstałam :wściekła/y:

Ja zaraz małą do babci daję i idę do fryzjera, jeszcze muszę jedno okno umyć.
PA

witam
jakie ranne ptaszki z was:-D ja tez nie spie chyba od 6 ale
bigos konczylam, sniadanie trzeba bylo zrobic, pranie sie pierze i jeszcze musze chatke na blysk wysprzatac co by po powrocie czysto bylo:-)
kroma milego fryzjera

ale malusio dzieci dzis w przedszkolu...
mlodego tez nie chcialam dzis dawac, ale jeczal ze sie nudzi juz o 6,30 :sorry2:

smacznych sniadanek zycze ;-)

reklama
larvunia to bedzie dla mlodego bol ze swieta wolne a pozniej znowu dlugi weekend
idziemy dzisiaj ze starsza do dentysty, bedzie jej kanalowo robic, oby juz byl porzadnie zatruty

Do góry