reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future- a jakieś leki bierzesz i coś pomaga, bo ja jakoś odkąd zaszłam to nic nie brałam, chyba z 3 lata, a jak byłam w Uk to nie miałam o dziw Alergii, ty też chyba byłaś na wyspach. To dobrze że po deszczu masz lepiej, może inne mamy organizmy. A ta twoja astma to tak do końca czy da ją się zaleczyć?

Katgen- tylko nie opuszczaj nas i jak w pracy?

reklama
przez swieta bedzie mnie mniej... wiec:

Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.

Cześć kochane widzę Mycha jeszcze nie przekazała ode mnie wieści, może nie miała czasu....moja babcia dziś zmarła w taki ważny dzień jak śmierć Chrystusa:( smutny dzień....smutne też będą święta....Ja jednak życzę Wam wesołych świąt, przepraszam ale na nic siły nie mam:( pozdrawiam ciepło:*

dzien dobry:-)
megi przykro mi i tulam cie mocno

jak zwykle spac juz nie moge...warzywa na salatke juz wstawilam i jeszcze sernik bede robic i to tyle jesli chodzi o moje pichcenie:-D
chyba u kazdego taka lipa ze swietami,u mnie jakby nie swieta mojego nie ma jego siostry tez nie ma bo w szpitalu wyladowala,i tak jakos smutno na sercu...

takze dziewuszki zycze wam spokojnych radosnych swiat i mokrego dyngusa:-)

dobry !!

megi trzymajcie sie...przykro mi bardzo ze akurat w swieta no ale nic nie poradzimy widocznie tak mialo byc...tulam cie mocno...

marzenka ale szybko wstalas jak spotkanko z madziarena udane??

befatka zdrowka dla malutkiej biedna...

ja zaraz sie zbieram do miasta

buziaki :-):-)

helo! larvunia niezly suwaczek. widzę, że już "prawie" postanowione haha

Kroma - nie moge brać teraz nic, bo 4 maja jade na testy. dlatego się męczę. mam leki, ktore by mi pomogly, ale nie moge ich brac. bo testy nie wyjda. przez cala ciaze czekalismy, to teraz jak jestem juz umowiona, to pewnie zachworuje, bo to najgorsza dla mnie pogoda...

a dziś znow pięknie,
moja malutka ochrypla nie wiem czemu, juz wieczorem, ale noc przespala bez zadnych fisiow, jadla, spala, bez gorącki, bez kataru...sami nie wiemy, czy to moze przez spacery? bo nie plakala wcale, to czemu by ochrypla?
poczekamy zobaczymy ;*
koszyczki gotowe?
buzki ;***

Witam się i Ja. A no koszyczek gotowy :-) u Mnie robota pełną parą, jutro pełna chata gości usz jak Ja tego nie lubię, wczoraj poszłam spać koło północy a dziś pójdę jeszcze później a jutro będę jak lunatyk ... Czemu te święta akurat tak musiały wypaść że razem z urodzinami młodego ...
Megi wybacz, ale tak jak pisałaś nie miałam czasu właśnie teraz chciałam napisać ale widzę że jednak weszłaś na chwilę. Ja mam urwanie głowy i tak wyszło, sorki! No i trzymajcie się, ściskam mocno ...

A tak poza tym to Wam wszystkim życzę udanych, wesołych świąt i mokrego dyngusa. Już dzisiaj chyba raczej nie zajrzę, na 13 do kościółka z koszyczkiem a potem dalej robota czeka i to nie mało! Pozdrawiam i buziaczki.

hej laseczki
megi przykro mi, zwlaszcza ze na same swieta, trzymaj sie kochana
a ja jestem wsciekla bo cos mi makowce nie wyszly:wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem moze z tym ichnim piekarnikiem cos nie tak moj jakos lepiej grzeje
niedlugo jajca jedziemy swiecic
takze Wszystkim zycze Wesolych Swiat, smaczengo jaja, mokrego dyngusa:-)

reklama
Do góry