reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam widzę licho tutaj każdy świętuje:) ja już na jedzenie nie mogę patrzeć hehe...zajadę do domu to będę szukać bo niby po świętach zjadloby się jeszcze co nieco jak już nie ma....Czekam do czwartku aż pochowam babcię i w niedzielę wracam do siebie do domku:)
Miłego świętowania i mokrego dyngusa....

no hej baboczki ;)
ja się czuję o niebo lepiej po deszczu, bo chyba nawet duuzo spadlo, bo na krzeslach w ogrodzie jeszcze woda stoi.
niunia świętuje pięknie, a objawia się to snem ;)

ja już oblana.

milego oblewania ;*

Ja dzisiaj miałam świetny dzień... Najpierw spaliśmy do 10 potem wycieczka do miasta, Kacper miał radoche bo pociągiem, jechaliśmy po bilety na żużel więc trochę motorów na treningu widział, po powrocie do domu poszkolilam się w jeżdrzeniu, później wycieczka do lasu potem obiad i na mecz żużlowy... Pewnie nie ma wśród was fanki żużla? No ale na koniec świetnego dnia, wspanaiały wynik.... Eh, szkoda tylko że jutro znawu szara rzeczywistoś bo przedemną dalszy ciąg remontu... Pokój i kuchnia, jestem przerażona...

reklama
dzien doberek i milego dnia kochane ;-)
ja zaraz pedze z mlodym do lakarza, wiec pewnie dopoero wieczorkiem zajrze tu, bo kazdy unas wyjazd do g-wa to jak wyprawa ;-) Mam nadzieje ze obedzie sie bez antybiotyku... eehhh chociaz sama nie wiem, od 2 dni mlody kaszle jak nie wiem :-( nad ranem to az sie dusi bidulek :-( Kataru za to nie ma... az dziwne :sorry: Licze ze to zwykle przeziebienie, bo inaczej niz zwykle synek wyglada, nie ma sincow pod oczami, apetyt ma, bawi sie, wesoly, tylko ten kaszel....

no nic, 3majcie sie cieplutko i MILEGO DNIA :tak:

Do góry