reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Witam
I po świętach, zaczęła się szara rzeczywistośc, chociaż u mnie te święta tak przeleciały, że jakby ich nie było, za to za rok odbijemy sobie z moim skarbem
Megi - tulkam mocno, babcia się już nie będzie męczyć
[*]
I po świętach, zaczęła się szara rzeczywistośc, chociaż u mnie te święta tak przeleciały, że jakby ich nie było, za to za rok odbijemy sobie z moim skarbem
Megi - tulkam mocno, babcia się już nie będzie męczyć
[*]
C
ciasteczko
Gość
hej dziewczyny
my od rana po lekarzach, starsza ma zapalenie ucha od kataru ale jest na tyle lagodne ze nie ma temperatury no ale jej sie zatkalo i zle slyszy, a mnie cos czysci od wczoraj i kto to wie od czego

my od rana po lekarzach, starsza ma zapalenie ucha od kataru ale jest na tyle lagodne ze nie ma temperatury no ale jej sie zatkalo i zle slyszy, a mnie cos czysci od wczoraj i kto to wie od czego

K
konto usuniete
Gość
hej i my się witamy po świętach a tu widzę choróbska atakują, zdrówka dziewczyny dla was i dzieciaczków
u nas święta dosyć fajnie choć były momenty że miałam dość
no i żołądek (za)pełny
Megi przytulam:-( [*] dla twojej babci, dobrze że zdążyłaś się z nią zobaczyć, pewnie bardzo na to czekała. Trzymaj się kochana.

u nas święta dosyć fajnie choć były momenty że miałam dość

no i żołądek (za)pełny

Megi przytulam:-( [*] dla twojej babci, dobrze że zdążyłaś się z nią zobaczyć, pewnie bardzo na to czekała. Trzymaj się kochana.
C
ciasteczko
Gość
martucha my tez milo spedzilismy swieta, fajnie bylo bo cieplo:-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witajcie, siedzimy sobie z Zuzką u moich rodziców, oni zaś zalatani bo załatwiają sprawy z pogrzebem i w pzu itd...Święta i po świętach, jeszcze się plackiem dziś zajadałam do kawy...tęskno nam za naszym mężem, tatą, jemu też wcale łatwo nie jest
w niedzielę do domku odetchnę bo nie ma jak nogi pod własny stół wyciągnąć...
Larvunia, ciasteczko zdrówka dla was i dzieci....zaczną się teraz co u niektórych pewnie znow jakieś dietki po przejedzeniu :-)
Martucha, madziarena dzięki za <*> dla babci...już jest "tam" jej dobrze i to mnie cieszy niż miałabym na nią patrzeć jak się zwija i jęczy...
Milego dzionka do usłyszenia....

Larvunia, ciasteczko zdrówka dla was i dzieci....zaczną się teraz co u niektórych pewnie znow jakieś dietki po przejedzeniu :-)
Martucha, madziarena dzięki za <*> dla babci...już jest "tam" jej dobrze i to mnie cieszy niż miałabym na nią patrzeć jak się zwija i jęczy...
Milego dzionka do usłyszenia....
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej ho. ale pogoda...zaraz zasne...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ej laski a szczepilyscie maluchy na rotawirusy?
reklama
FUTURE ja nie szczepiłam małego... Nasłuchałam się o tych szczepionkach... Nawet jak mojej lekarki o nie spytałam to ona tylko na mnie spojrzała... nie skomentowała bo odradzi nie może... Ale jedna dziewczyna tu z BB aszczepiła i wylądowała po tygodniu z małą do szpitala...
Podziel się: