reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
kroma wspolczuej z calego serca.
ja za to siweta ok w samotnosci bo M jeszcze nie ma...
ale za to od wczoraj wieczorem gardlo mnie zaczyna pobolewac!

larvunia powodzenia.

Ostatnia edycja:
Witam :)
I po świętach, zaczęła się szara rzeczywistośc, chociaż u mnie te święta tak przeleciały, że jakby ich nie było, za to za rok odbijemy sobie z moim skarbem :)

Megi - tulkam mocno, babcia się już nie będzie męczyć
[*]

hej dziewczyny
my od rana po lekarzach, starsza ma zapalenie ucha od kataru ale jest na tyle lagodne ze nie ma temperatury no ale jej sie zatkalo i zle slyszy, a mnie cos czysci od wczoraj i kto to wie od czego:oo::surprised:

hej i my się witamy po świętach a tu widzę choróbska atakują, zdrówka dziewczyny dla was i dzieciaczków:tak:

u nas święta dosyć fajnie choć były momenty że miałam dość:sorry:
no i żołądek (za)pełny:sorry:

Megi przytulam:-( [*] dla twojej babci, dobrze że zdążyłaś się z nią zobaczyć, pewnie bardzo na to czekała. Trzymaj się kochana.

Witajcie, siedzimy sobie z Zuzką u moich rodziców, oni zaś zalatani bo załatwiają sprawy z pogrzebem i w pzu itd...Święta i po świętach, jeszcze się plackiem dziś zajadałam do kawy...tęskno nam za naszym mężem, tatą, jemu też wcale łatwo nie jest:no: w niedzielę do domku odetchnę bo nie ma jak nogi pod własny stół wyciągnąć...
Larvunia, ciasteczko zdrówka dla was i dzieci....zaczną się teraz co u niektórych pewnie znow jakieś dietki po przejedzeniu :-)
Martucha, madziarena dzięki za <*> dla babci...już jest "tam" jej dobrze i to mnie cieszy niż miałabym na nią patrzeć jak się zwija i jęczy...
Milego dzionka do usłyszenia....

reklama
FUTURE ja nie szczepiłam małego... Nasłuchałam się o tych szczepionkach... Nawet jak mojej lekarki o nie spytałam to ona tylko na mnie spojrzała... nie skomentowała bo odradzi nie może... Ale jedna dziewczyna tu z BB aszczepiła i wylądowała po tygodniu z małą do szpitala...

Do góry