reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future ja nie szczepilam Julki na rotawirusy ani na pneumokoki.
nie stac mnie poprostu na te szczepienia.

pogoda dzis dziwna raz slonce zaraz zachodzi mi tez spac sie chce. ale co zrobic jak sama z szatanem jestem w domu juz 8 dni!

reklama
wiecie z tymi szczepionkami to jest tak ze one nie daja 100% pewnosci ze sie nie zachoruje, bylo tu na forum u nas o szczepionce potrojnej na swine odre i rozycze, lekarz nie powie ze dziecko ma po niej stany lekowe itp.
moje dzieciaki sa szczepione na podstawowe rzeczy i nigdy nie szczepie ich na grype
nasze dzieciaki wiedza ze nie ma czegos takiego jak dawanie lyka, gryz itp. i same tez nie maja prawa od kogos brac

a wiecie ze te szczepienia w pozniejszym wieku juz nie sa obowiazkowe, tzn. rodzic na wlasna odpowiedzialnosc moze nie zgodzic sie zaszczepic dziecka
a tak w ogole to juz pozbywaja sie ksiazeczek rumoskich-wrescie:laugh2: , jak ktos ma jeszcze wklad to bedzie sluzyl tylko do wypisania skierowan a jak sie skonczy to na bialuch druczkach wypisza a recepty wypisuja na zwyklych bialych druczkach, mi dzisiaj laryngolog wypisal w tej ksiazece i musialam zaplacic 100% za antybiotyk bo tak jakby byla niewazna:eek:

Witam

megi-
[*] dla babci

Święta , święta i już po.............
Moja mama ma dziś okrogłe 60lat. Kupiłam jej lokówkę z różnmi końcówkami, ucieszy się.

Młody w święta miał gorączke 39,4st, trwałą jeden dzień, na drugi młody wstał uchachany, zero temperatury, w sumei nie wiemy z czego ją dostał, chyba od żołądka.

Future- ja szczepiłam i na rotawirusy i na pneumokoki.

Ostatnia edycja:
hej
Ja zaraziłam sie od małęj chyba to grypa zołądkowa czuje sie jakby mnie walec przejechał Niunia pierwszy dzien (od srody)zjadła cos normalnie /.Ale dalej strasznie osłąbiona.

Megi strasznie mi przykro z powodu babci
[*]

lece odpoczywac bo niunia usneła buziaki

jej befatka wpsolczuje i duzo zdrowka zycze. non stop cxzytam na forum o jelitowkach glownie etraz po swietach! co to sie dzieje!
trzymajcie sie cieplutko. u mnie burza przeszla pradu na chwile zabraklo... coniektorzy wody nie maja.. ehhh
ciekawe gdzie poszla sobie.. moze do gorzowa?:p

w ogole odkad marka nie ma mam takiego cyko0ra przed tymi wlamywaczami ze masakra! wieczorem elze i ciagle wkrecam cos sobie.

future- na rota tylko do 6 miesiąca życia szczepią, więc nie ma na co czekać, jak chcesz ją zaszczepić.Potem może być różnie, mały katar i temp i nie zaszczepią, a czasu wbrew pozorom jest nie wiele, bo 5 mc szybko zleci. Mój miał 6 tygodni jak szczepiony był pierwszy raz na rota i pneumokoki,no i wzieliśmy 6w1.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc wlasnie wrocilam...
nic mi sie niechce

mlody obedzie bez antybiotyku, juuuupiii juz 2 raz ostatnio bez antybiotyku sie udaje ;-) MA wziewne leki "tylko" i syropek wyksztusny brac. Do przedszkola moze chodzic. W piatek kontrola....

Do góry