reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
future- jak małej nie posyłasz do żłobka to nie musisz, tam najszybciej mała się zarazi jakimiś biegunkami lub zapaleniem opon. Ja nie szczepiłam, ale jak kto chce to może, Bóg jeden wie jak to działa. Moje koleżanka szczepił małą i mała załapała biegunkę w przedszkolu, ale lekko ją przeszła. Ja sama nie byłam szczepiona jako dziecko, tylko w szpitalu i jedną jak miałam parę tygodni. Moja mama nie chciała i dopiero w liceum się szczepiłam i żyję.
Aneteczka- ale młody miał wysoką, biedulek, szkoda dziecka i sto lat dla mamy, moja w styczniu ma 60 a tato w czerwcu 65.
Befatka- a może z przejedzenia, bo ja mam biegunkę ale ja wiem że to od jedzenia. Kuruj się :)
Ciasteczko- już lepiej z żołądkiem? A jak Bąble, to miałaś święta chorowite. Oby już lepiej było.
Daffii- ja mam tak samo, zaraz jakieś zwidy i co puknie, stuknie to ja na baczność.
Lavrunia- to dobrze, że bez antybiotyku, oby już mu przeszło i ten twój mały tak choruje jak ja kiedyś, tylko że ja miałam wtedy 14 lat i cały rok na przemian płuca i oskrzela i szpital, aż zrobili testy dwa razy i wyszło uczulenie na koty, dopiero po drugim razie. Mnie dusiło w nocy, więc współczuje mu.

Halo
Megi [*] przykro mi
nie nadrobie co u was niedawno wrocilam do domu... Chrzest udany mlody tylko darl sie na polaniu woda bo go polozylam a on chcial pion;p;p impra tez udana tylko ze gorao bylo... potem wrzuce kilka fotek ja ma na aparacie kilka a reszta u brata jak od niego zgram to pokaze...

Pr- witaj, to fajnie że wszystko dobrze i gładko poszło, a co go będą lać wodą, a mój za to przespał nawet lanie :)

Pr super ze juz po Chrzcie i macie anioleczka. widze etraz wszyscy chrzcili. moja kuzynka tez w niedziele.
ja w zeszlym roku tez naswieta chrzcilam dokladnie w lany poniedzialek;p
tak przy okazji siwat postanowilismy chrzest zrobic:)
i julka tez sie skwasila na polewaniu glowki woda;p

moj nie tyle co na lanie woda tylko na to z eon chcial siedziec u mnie na rekach i do ksiedza i ministranta sie zacieszal a tu matka kladzie;p

u nas bylo tak ze julka do sukieneczki miala berecik zawiazany i chrzestna zsuwala jej czapke ale zmaist odwiazac i zdjac to zsunela z glowy jej zawiazana i chyba lekko poddusila ja i julka sie rozzloscila bo czapka przesunieta w tyl naprezona do tego smoczek wypadl to juz byl powod do koncertowania.. na szczescie szybko jej odiwazalam czapke i smoka dostala;p patrzala ksiedzu ladnie w czy i sue uspokoila. zreszta ksiadz sam w stresie bo Julka byla pierwszym dzieckiem jakie Chrzcil:)

reklama
kroma swieta ogolnie zdrowe, core jedna noc ucho pobolalo dalam przeciwbolowy i przeszlo tylko zatkane ma
a mnie wczoraj cos zlapalo i juz myslalam ze bedzie oki ale zoladek mnie bolal:eek:
ania fajnie wszystko udane lacznie z chrzcinami:-)

Do góry