reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej pustko z rana hehe
larvunia biedna ty wspolczuje ci,

a ja zamowilam zjecia przez neta, wszystkie mam na kompie zadnych w realu, w koncu kupie jakis album i bedzie co poogladac, wzielam tylko 70sztuk a drugie tyle jeszcze trzebaby wywolac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien dobry !!
ale u nas pochmurno zero slonca chyba bedzie padac :angry::angry:
pogoda sie zepsula ...
ja wcinam sniadanko popijam kawke a pozniej jade do miasta :-)

Larvunia zdrowka aby cie nie rozlozylo jak nie marcel to ty..wy to sie macie z tymi chorobskami...

ciacho ja tez sie tak zbieram za zdjecia bo nie mam zadnych tylko w kompie a juz raz komp padl i wszystkie fotki przepadly :wściekła/y::wściekła/y: i mam nauczke zeby teraz choc czesc wywolac....no ale zebrac sie nie moge....

No nic milego dnia wszystkim zycze :-):-)

hej madzia
mi juz raz system robili udalo sie wszystkie dane odzyskac, czesc programow przepadla ale zdjecia mam wszystkie, wiec w koncu wzielam sie jakas1/4zdjec bede miec na papierze:-)
a jak tam nauka w szkole ci idzie?

Hej ciacho no mnie przepadlo wszystko ale mialam nerwa szkoda gadac...
juz troche fotek nadrobilam i zrobilam nowych ale tych starych zal...

w szkole ok nie narzekam teraz mam jeszcze wolne dopiero w poniedzialek ide :tak::tak:
po takiej przerwie to sie nie chce isc...:no:
u nas zaraz bedzie padac widac ech...

ciacho a ty gdzie zamowilas te odbitki na allegro??
bo przegladalam wlasnie sobie i mam na oku jednego goscia
moze tez tak przez allegro wywolam zawsze troche taniej chyba :baffled:

dzień dobry z kawką.

ciacho to jest właśnie minus cyfrówki, trzyma się te zdjęcia na kompie a tak to zawsze się wywoływało od razu...też bym musiała się za to wziąć.

dzisiaj ma być ładna pogoda, jadę z młodym do bibloteki bo musimy oddać książki, później na spacerek i chyba na basen sobie skoczymy bo mi marudzi;-)
muszę też odwiedzić szwagierkę bo wylądowała na podtrzymaniu z krwawieniami w święta w szpitalu (35 tydzień).

madzia ja nie wywolywalam na allegro tylko jakies firmie chyba w fotoprint..., maja swoj punkt odbioru w askanie
jutro popoludniu moge odberac i zaplacic przy odbiorze dopiero:-)takze dla mnie gites:-)
martucha o szkoda szwagierki, zdrowka dla niej zycze:-)

PR to i dobry dzień się zapowiada bo takim odespaniu ;)

ciacho ja tylko po imprezie spać nie mogę:happy: nawet po sylwestrze wstaję najpóźniej o 10-11.

zmykam na sprzątanie, miłego dnia.

reklama
Do góry