reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

martucha ja po imprezie moge wlasnie spac ale tez 5godzin mi styknie, ja wczoraj poszlam spac okolo 24 a juz nie spalam kolo 6
i to jest takie spanie ze niby spie a wszystko slysze
ania odespac jak najbardziej trzeba, ja tez zaraz ide na dwor bo zupa zrobiona wyprawilam starsza do szkoly wiec
nie bede w domu siedziec

reklama
witam w srod zywych...
masakra co ja rano mialam, strach samemu siedziec z dzieckiem w domu :-(
jakies dreszczy dostalam, mrowienie rak ktore zamienilo sie w dretwienie i reka ruszyc prawa nie moglam :baffled: glupie uczucie .. no i w miedzy czasie bol glowy zaczynal sie pokazywac z oslepnieniem wrecz :baffled: takich plamek woczach to nie mialam jeszcze. JAkby ktos mi latarka mocna po oczach dal, nic nie widzialam :szok:
Na szczesciejuz dobrze... ale co stracha mialam to moje... no bo jakym padla to co dziecko samo zrobi... 3,5 letnie.. masakra. Musze mlodego nauczyc wykrecac nr to mezulka w razie czego, naprawde sie przestraszylam :-(
dwie tabletki zadzialaly... na szczescie...

o larvunia biedluko to rzeczywiscie niewesolo jak az takie mialas objawy,
dobrze ze tabletki pomogly ale wiesz co moze ci cisnienie az tak spadlo
rzeczywiscie strach musisz chyba tez mlodeu powiedziec ze jak cos to zeby do jakiegos sasiad poszedl

ciacho no musze cos wymyslec, bo roznie bywa...
z domu to raczej mlody nie wyjdzie, bo zamek na gorze zamykam a on nie dosiegnie tam, ale z telefonem musze go nauczyc zeby w razie czego dzwonil. Nie wiem czy 3,5 latek cos zakuma w razie niebezpieczenstwa jakiegos ;-)

eehhh ja dochodze do siebie ide sniadanko jakies zjesc ubrac sie i moze na spacer pooddychac swierzym powietrzem ;-) Mlodego nie dalam do przedszkola z tego wszystkiego eehhh ...

nic jemu nie bedzie ze jeden dzien nie pojdzie;-), moze idz na balkon sobie posiedz i tam zjedz sniadanko,
zeby ci sie w glowie czasem nie zakrecilo na spacerze
ja tez uciekam milego dnia i spacerow i czego tam sobie kazda zyczy:-D

Witam się i Ja. Widzę, że po świętach ok a co niektórzy chorzy więc zdrówka życzę Ja coś do siebie dojść nie mogę i wypocząć też nie mogę ... Młody wstaje wcześnie to nawet odespać tych świąt nie mogę. :-(
U Nas w niedzielę pełna chata ludzi była, narobiłam się nastałam przy garach że masakra ... :no: urodzinki młodego się można powiedzieć do pewnego stopnia udały ale żebym zadowolona była całkowicie to nie niestety ... :-( rodzinka od strony męża dała popis dużo by pisać a nie chce mi się nawet o tym myśleć. Zmęczona jestem i będę tydzień odpoczywać po tych świętach, dobrze że już się skończyły .....
najważniejsze że tort się udał wszyscy się zajadali :tak: :-)
A tak poza tym to też od kilku dni jakieś migreny mam i bez tabletki się nie obchodzi bo normalnie boli jakby pęknąć miała ... :-( i chyba jutro pójdę do lekarza bo jakieś obawy mam, jakoś tak w środku czuję jakiś strach o maleństwo i nie wytrzymam do przyszłego tygodnia :-(
Miłego dnia wam życzę.

Mycha- spoznione ale szczer 100 lat dla Wojtusia;]
Mam was pozdrowis i ucalowac u Niusski- jest juz od dzis na oddziale na badaniach i teskni za Martuska nie dziwie sie wcale bo ja tez w szpitalu za Amelka ryczalam

jak mnie stopy bola od lazenia,
ania dzieki za pozdrowienia oby wszystko u niuski bylo dobrze :-) i zeby szybko wyszla ze szpitala
normalnie lato 24stopnie

pr dzieki
niooo ciacho mamy lato, w lesie tak duszno ze szok, dlugo nie bylam a zmeczona wrocilam na maxa
teraz obrzarta jestem ide sie polozyc ;-)

reklama
a ja sie czujesz, juz ci slabo nie bylo?
w lesie to pewnie duchota;-) ja wsumie tez bym cos wcagnela na ruszt ale sama nie wiem co:hmm:

Do góry