reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam cie larvunia:-)
ja teraz sobie odpoczywam:-)a potem przygotuje obiadek spagetti robie a pozniej na spacerek idziemy tu na osiedle:-):-)
chcialam isc przed obiadem i po obiedzie z syneczkiem,ale kurcze tak sie nie da,
zarejestrowalam sie do mojej gin na kontrolna wizyte na piatek,oby bylo wszytsko ok.
larvunia a jak ty dzis spedzasz dzionek?

Cześć dziewczyny. a my dziś już wracamy do domku uff stęskniłam się za tymi moimi kątami.

My na spacerek chodzimy rano i po południu Cypusiowi bardzo służy powietrze bo nawet jest wstanie przespać na dworze 3 a czasem 4 godziny a w domku tylko spi 30 min.

witam:-)
a co dzis taka cisza?
my niedawno wstalismy,dawidek o 4 rano zrobil taka popisowke ze szok.moj m sie wkurzyl i poszedl spac do drugiego pokoju bo przeciez do pracy.
kolo poludnia o ile nie bedzie padac ide do miasta,musze isc zarejestrowac dawidka do ortopedy prywatnie bo na kase chorych mam dopiero na 15 lipca,
buziaki

cześć wszystkim

Aj musiałam przywitać się z mężem;-):-)

coś pogoda nam się psuję man jednak nadzieję że do soboty wró ci piękne słonko bo zimno dziś strasznie:wściekła/y::wściekła/y:

dziendoberek, dzis caly dzien z wami bede, ale najpierw pedze poczytac co tam u Was sie ostatnio dzialo :tak:

larvunia:-)caly dzien z nami:szok:fajosko:-D
ide ogarnac cos tu poki dawidek spi,a potem szykowanko na miasto:-)oby nie padalo

ehm.. duzo do czytania nie mialam :sorry2:
dostalam dzis esa od naszej magdy... u niej tez pogoda sie psuje, jak u nas no i dzieciaczki cos smarkac zaczoly. Oj oby sie na calego nie rozchorowaly!

bede zagladac a Wy odzywac sie !!! :-)

reklama
Do góry