reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi kto wie moze tam i chlopak:-) ja dzisiaj tez nie mam ochoty wychodzia ale dostane szalu z mloda jest nieznosna

reklama
hej dziewczyny, ja dopiero po kawe sięgam.
wstałam przed 6 i nie mogłam zasnąć, później przysnęłam na godzinkę ale też oczy mi się zamykają..ehhh a dziś do pracy na 16:baffled: d:baffled: dobrze że tylko na 4h:tak:

kroma współczuję kochana, jeszcze trochę i pewnie spanie się im unormuję;-):tak:

megi ja też wiedziałam od początku jaka płeć, jakieś takie przeczucie mnie dopadło i pamiętam jak w 8 tyg kupiłam już niebieskie skarpetki:-p

a ja dzisiaj bez coffee pije za to druga herbate, chetnie bym jeszcze polegla gdzies na lozku ale pozniej bede przetracona:oo:

ciacho kładź się, taki dzień że i tak nie ma co robić...ahhhh dość już mam tej majówki ...

jak ja w dzien spie tzn.ze jestem chora bo inaczej nigdy sie nie klade, no a poza tym nic sie nie chce
ide bo zaraz usne na klawaiturze:-D ide sobie coffee zrobic bo nie wyrobie
milego dnia

ja idę troszke fotki ponadrabiać i tez zmykam do obowiazków;-)
miłego dnia bo pewnie dopiero jutro zajrzę

megi- ja czułam że mam Arka w brzuchu, więc ci też życzę chłopaka, ale co by nie było to i tak ma być zdrowe i kochane.

Laski to chyba jakiś dzień taki bo mi się też nic nie chce, a ja kawy nie piję, chyba muszę zacząć :)

Ja lecę na obiad do Teściowej, hehe mam z głowy gotowanie.

czesc poobiednie
chlopaki w lesie z psem wiec zasiadam ;-)
zaraz obiad u nas i dzien zleci...
prasuje na raty, no nie wyrabiam tak non stop przy desce stac, choc juz teraz to siedze :sorry2: polowy nawet nie wyprasowalam jeszcze, moj sie ze mnie smieje ze moze do konca tyg zdaze ;-)
oczy same sie zamykaja, wam tez :confused:
chyba po poludniu drzemke sobie walne a co tam ;-)

future zyjez :confused:

kroma - moja dokladnie tak samo wstala o 1 i poszla spac po 3, normalnie cudo. ale mama ją wzieła o 8, to ja pospalam do 11. dzisiaj mój Dżeku wraca. kupił mi pierścionek ;) z zielonym kamieniem. chyba nadzieja na dalsze nasze losy haha.
zaraz jak sie mala obudzi, to idziemy na spacer, wieje, ale trza sie dotlenic.
larvunia - my sterylizowaliśmy normalnie, przed cieczka jakoś miesiąc, zeby nie dostala, bo znowu jakby sie puscila to by bylo!!!

edit:
zyje, zyje, ale musialam odespac. nie gniewaj, ale nie chce mi sie jechac do Was. Mam lenia ;***

edit 2:

my wrocilysmy ze spaceru. mala zrobila kupe i wyyyyłłłłłłłłła. zmieniałam jej pieluche w lesie, mam nadzieje, ze sie nie zaziebi. nakrylam kocykiem i zmienialam bo sie darla a do domu daleko hahha

Ostatnia edycja:
reklama
Future może to jakiś spisek niemowlaków :) Mi by się przydał ktoś do popilnowania a ja bym sobie pospała.

Jej jak zimno a ja na pieszo, wywiało mnie że hoho.

Do góry